-

Economie

Emma in tranen nadat haar vriend een affaire bleek te hebben met zijn eigen moeder

Het internet staat vol met vreemde en bizarre verhalen, en de categorie “Weird but true” op de Amerikaanse website The New York Post is daar geen uitzondering op.

Deze verhalen zijn op zijn minst opmerkelijk, hoewel hun waarheidsgehalte niet altijd te verifiëren is.

Een recent verhaal dat de aandacht heeft getrokken, is dat van Emma, een Amerikaanse vrouw die zich achter de gebruikersnaam @mingus.mingus op TikTok verschuilt.

Ze deelde een bijzonder sch0kkend verhaal dat snel viraal ging.

In een korte video van slechts vijf seconden beweert Emma dat haar vriend haar heeft bedrogen met zijn eigen moeder terwijl ze aan het daten waren.

Deze onthulling heeft inmiddels meer dan 5,4 miljoen views gekregen.

In de video is Emma te horen zeggen: “Ik besef dat mijn ex me heeft bedr0gen met zijn eigen moeder, iets waarvoor ik therap!e nodig heb.

Het is absoluut geen onderwerp waar ik grappen over zou maken met vrienden.”

Natuurlijk zorgde deze onthulling voor veel reacties en nieuwsgierigheid.

Emma gaf echter geen verdere details over de situatie, wat alleen maar resulteerde in meer interesse en vragen over wat er precies was gebeurd.

The New York Post besloot daarom zelf contact op te nemen met Emma om meer duidelijkheid te krijgen over het verhaal.

Het blijkt dat Emma dit verhaal al eerder heeft gepost. In november 2021 plaatste ze een video waarin ze beweerde dat een ex-vriendje het zowel met zijn eigen moeder als met zijn zusje deed.

Ze legde destijds uit: “Ik ontdekte dit pas nadat we uit elkaar waren gegaan en hij het aan mij opbiechtte.

@mingus.mingus

i be like ay remember that one time

♬ sound credit sugardoe – ?♱

Hij dacht blijkbaar dat ik daardoor bij hem wilde blijven of iets dergelijks.” Emma voegde eraan toe: “Ik kan iedereen verzekeren dat ik hem geen kwa*d heb gedaan.

Als dat het geval was geweest, zou ik het niet op TikTok hebben gedeeld. Ze waren gewoon erg vreemd.”

Hoewel het verhaal zeker ch0querend is, blijft het lastig om de waarheid ervan te verifiëren.

Het is mogelijk dat Emma deze gebeurtenissen heeft verzonnen voor aandacht op sociale media, of misschien heeft ze daadwerkelijk een zeer ongewone ervaring gehad.

Hoe dan ook, het verhaal van Emma heeft veel mensen geïntrigeerd en de discussies op platforms zoals TikTok doen nog steeds de ronde.

Het blijft belangrijk om kritisch te blijven bij het consumeren van dit soort verhalen op het internet.

Soms kunnen ze waar zijn, soms zijn ze verzonnen, maar in beide gevallen dienen ze vaak als voer voor gesprekken en nieuwsgierigheid van mensen over de hele wereld.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder