Connect with us

Nieuwste

Doek valt voor Massa is Kassa: ‘Peter Gillis kaffert bezoeker uit’ (beelden)

Peter Gillis is vooral bekend van Massa is Kassa. De vakantieparkenbaas kreeg de laatste tijd heel wat moeilijkheden te verwerken.

De afgelopen jaren was Peter uitgebreid in het nieuws. Onder andere wegens het huisvesten van arbeidsmigranten in zijn vakantieparken. Daarvoor kreeg hij torenhoge boetes die in de miljoenen lopen.

En dan waren er ook nog de moeilijkheden in zijn relatie met Nicol Kremers. Hij zou haar m*shandeld hebben en daarom vinden heel wat mensen dat de reeks Massa is Kassa van de buis moet.

Maar ondanks alle kritiek lijkt het erop dat John de Mol hem in bescherming neemt. Massa is Kassa is natuurlijk belangrijk voor de kijkcijfers.

Nu lijkt het erop dat Peter Gillis zijn eigen graf heeft gegraven. Dat is toch de mening van Angela de Jong.

Een campingbezoeker reed met zijn auto over het gras zijn caravan naar de standplaats. En daar kon Peter niet om lachen.

Angela de Jong schreef daar het volgende over: “De man had het gewaagd om met z’n auto het gras op te rijden van zijn standplaats, in plaats van zijn caravan met de hand op zijn plek te duwen.”

De sporen waren goed zichtbaar. Peter was razend: “Heb je een hark bij? Heel mijn ingezaaide ding naar de klote. Ik wil wel dat je het bijharkt.”

Angela de Jong besluit: “Een hark? Ik dacht eerder aan een schop. Waarmee Peter op dat moment zijn eigen graf stond te graven.”

Nu heeft ook Jonathan Ursem, die bij het bedrijf werkt dat het boek van Peter uitgeeft, zware kritiek op Angela de Jong.

Hij vindt: “Hoe zou Angela’s dag eruit zien als ze zich niet zou kunnen ergeren aan mensen als Peter (en Johan Derksen, Martien Meiland, etc)?”

“Ik zou zeggen: wees nou maar blij dat er uitgesproken types op tv komen waar je zure stukjes over kunt schrijven…” Bekijk het fragment hieronder.