Connect with us

Economie

Dít is de mysterieuze vriend van de zwangere Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer (36), beter bekend als de ‘Juicequeen’, is deze keer zelf het onderwerp van gesprek. De bekende roddelinfluencer maakte vrijdag namelijk bekend dat ze zwanger is.

Over haar mysterieuze vriend deelt ze nog geen details, maar dat houdt andere juicekanalen natuurlijk niet tegen om op onderzoek uit te gaan.

Er is inmiddels ook een naam bekend van de vader van Yvonne’s baby.

Op haar Instagram Stories is Yvonne te zien in een innige omhelzing met haar vriend. De twee genieten samen van een vakantie op het prachtige Santorini. Bij de foto staat de datum “11-12-2023”.

Wie goed oplet, ziet een kleine baby-emoji achter de datum. Dit kan maar één ding betekenen: de roddelkoningin is zwanger en 11 december is de uitgerekende datum.

Aan AD en RTL Boulevard bevestigt Coldeweijer dat ze inderdaad in verwachting is. Ze vertelt dat ze momenteel vijftien weken zwanger is en het geslacht van de baby nog niet weet.

“Ik ben niet misselijk geweest en heb geen andere klachten, dus ik voel me helemaal top”, deelt Yvonne met RTL Boulevard. Op zaterdag plaatst de Juicequeen een reel op Instagram om haar volgers te bedanken voor de felicitaties.

Nu rijst natuurlijk de vraag: wie is de mysterieuze vriend van Yvonne Coldeweijer? Volgens het juicekanaal RealityFBI gaat het om Max Vieleers.

De beheerders van het Instagramkanaal spotten de twee samen op een date in Amsterdam eind december. “We gaan er stiekem vanuit dat ze al vaker hebben gedate en dat het serieus is”, schreef RealityFBI op 25 december 2022 op Instagram.

Volgens het Facebookprofiel van Vieleers komt hij uit Amsterdam. Verschillende websites schrijven dat hij 29 jaar oud zou zijn.

Het nieuws van Yvonne Coldeweijer’s zwangerschap heeft veel reacties teweeggebracht onder haar volgers en fans. Velen sturen haar felicitaties en wensen haar een gezonde zwangerschap toe.

De roddelkoningin blijft voorlopig nog even mysterieus over haar relatie en andere details omtrent haar zwangerschap.

Het is duidelijk dat deze aankondiging een nieuwe wending geeft aan het leven van Yvonne Coldeweijer.

Haar fans zullen gespannen afwachten op verdere updates en ongetwijfeld nieuwsgierig zijn naar de ontwikkelingen rondom de zwangerschap en haar relatie met Max Vieleers. Voor nu kunnen we alleen maar hopen dat Yvonne geniet van deze bijzondere tijd en dat alles voorspoedig verloopt.

Yvonne Coldeweijer’s aankondiging van haar zwangerschap heeft niet alleen haar volgers en fans op sociale media in beroering gebracht, maar heeft ook de nieuwsgierigheid van het publiek aangewakkerd.

Veel mensen zijn benieuwd naar hoe Yvonne haar zwangerschap zal ervaren en hoe ze haar carrière als influencer zal combineren met het ouderschap.