-

Nieuwste

Beverley (57) heeft een relatie met Jezus: “Ik bezoek de hemel drie keer per maand”

De 57-jarige Beverley Gilmour uit het Britse Birkenhead beweert dat ze drie keer per maand een bijzondere ervaring heeft waarbij ze om het leven komt en kortstondig de hemel bezoekt. Deze unieke ervaring is het gevolg van een hersenbesch*diging die ze opliep toen ze twintig was.

Beverley beweert dat ze de diagn0se ‘sto0rnis van het bewustzijn’ heeft gekregen, wat normaal gesproken wordt vastgesteld wanneer iemand in c0ma ligt.

Volgens haar voelt ze ongeveer drie keer per maand haar hart stoppen, gevolgd door het langzaam uitvallen van haar lichaam. Ze ervaart vervolgens een ‘out-of-body’ ervaring, waarbij ze het gevoel heeft uit haar lichaam te treden.

Tijdens deze ervaring beweert Beverley in staat te zijn om te communiceren met geesten van 0verleden mensen, waaronder Walt Disney.

Ze beschouwt zichzelf zelfs als zijnde in een relatie met Jezus Christus, zij het op spiritueel niveau, aangezien fysiek contact niet mogelijk is.

In een interview met MailOnline vertelde Beverley dat ze het voorrecht heeft gehad om Walt Disney regelmatig in de hemel te ontmoeten. Hij laat haar verhalen zien en ze beschrijft zijn huis in de hemel als fantastisch.

Beverley heeft zelfs een karakter dat op haar lijkt in een van de verhalen die Walt Disney haar heeft getoond.

Naast Walt Disney heeft Beverley ook haar overleden ouders gezien tijdens haar ervaringen in de hemel. Haar vader gaf haar het advies om te doen wat haar verteld wordt.

Hoewel Beverley hoopte dat haar vader de winnende loterijnummers kon voorspellen, kon hij dat helaas niet.

Deze bijzondere ervaringen hebben het leven van Beverley gevuld met spirituele ontmoetingen en inzichten.

Hoewel haar verhalen ongetwijfeld vragen oproepen en mogelijk scepticisme teweegbrengen, blijft Beverley vasthouden aan haar overtuigingen en de unieke band die ze beweert te hebben met de geest*lijke wereld.

Het is belangrijk om te benadrukken dat ieders persoonlijke spirituele ervaringen en overtuigingen uniek zijn en gerespecteerd moeten worden, zelfs als ze niet stroken met traditionele overtuigingen.

Voor Beverley vormen haar ervaringen een belangrijk onderdeel van haar leven en identiteit, en ze deelt ze openlijk om anderen bewust te maken van haar persoonlijke reis.

Beverley’s verhaal roept ongetwijfeld verschillende reacties op. Sommige mensen zullen geïntrigeerd zijn door haar beweringen en openstaan voor de mogelijkheid van spirituele ervaringen en het contact met de geestelijke wereld.

Anderen zullen sceptisch zijn en meer wetenschappelijke verklaringen zoeken voor haar ervaringen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat wetenschappers en medische professionals nog veel moeten leren over de complexiteit van de menselijke geest en de mysteries van het bewustzijn.

Terwijl sommige mensen vergelijkbare ervaringen rapporteren als Beverley, zijn er nog geen sluitende verklaringen gevonden voor deze fenomenen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder