-

Nieuwste

Antoneta (36) werd d00dgestoken in de Albert Heijn: ‘Een altijd behulpzame, vriendelijke en hardwerkende vrouw’

Op een trag!sche dinsdagochtend werd Antoneta Gjokja, een 36-jarige Roemeense vrouw die al enkele jaren in Den Haag woonde, d00dgestoken in de Albert Heijn waar ze werkte.

Ze laat haar echtgenoot achter, met wie ze een liefdevolle relatie deelde. Het 0verlijden van deze ‘altijd vriendelijke en hardwerkende’ vrouw heeft vrienden, familieleden en collega’s diep in r0uw gedompeld.

Antoneta stond bekend om haar warme persoonlijkheid en toewijding aan haar werk. Ze was geliefd bij zowel klanten als collega’s van de Albert Heijn.

Haar vriendelijkheid en behulpzaamheid zorgden ervoor dat ze in de winkelgemeenschap zeer gewaardeerd werd.

Het nieuws van haar gew*ldd*dige d00d heeft dan ook een sch0kgolf van verdr!et en ongeloof teweeggebracht.

De d00d van Antoneta heeft niet alleen haar directe omgeving diep getr0ffen, maar ook de bredere gemeenschap in Den Haag.

Mensen herinneren zich haar als een vrouw die altijd klaarstond om anderen te helpen, met een glimlach op haar gezicht.

Haar collega’s omschrijven haar als een harde werker, altijd bereid om een stapje extra te zetten om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep in de supermarkt.

De impact van dit tragische incident reikt verder dan de Albert Heijn-winkel waar Antoneta werkte.

Het heeft de aandacht gevestigd op het groeiende probleem van gew*ldsincidenten in de samenleving en het belang van veiligheid op de werkplek.

Het is onbegrijpelijk dat iemand zo’n geliefd persoon zo bru*t van het leven heeft ber00fd.

De p0litie heeft snel gehandeld en een verd*chte gearr*steerd in verband met de m00rd op Antoneta.

Het onderzoek naar de omstandigheden rondom het incident is nog gaande en het is belangrijk dat de verantwoordelijke(n) voor deze gruw*ldaad ter verantwoording worden geroepen.

Terwijl vrienden en familie proberen om te gaan met het verl!es van Antoneta, worden er steunbetuigingen en c0ndoleances overgebracht vanuit de hele gemeenschap.

Er worden bloemen neergelegd voor de ingang van de Albert Heijn waar ze haar laatste momenten doorbracht, als een eerbetoon aan haar leven en de positieve impact die ze had op anderen.

De d00d van Antoneta herinnert ons eraan hoe kostbaar het leven is en hoe belangrijk het is om elkaar te koesteren en te ondersteunen.

Haar 0verlijden heeft een diepe w0nd gesl*gen in de harten van degenen die haar kenden en van iedereen die geraakt is door dit verschrikkelijke incident.

Laten we samen stilstaan bij het verl!es van Antoneta en ons inzetten voor een samenleving waarin geweld geen plaats heeft.

Laten we haar herinneren als een vriendelijke, hardwerkende en geliefde vrouw, en haar nalatenschap levend houden door vriendelijkheid en respect naar elkaar uit te dragen.

Moge Antoneta rusten !n vrede en moge haar familie en d!erbaren de kracht vinden om dit onmetelijke verl!es te dragen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder