Connect with us

Nieuwste

André Hazes over gênant gezondheidsprobleem: ‘Het is daar helemaal opgezwollen’

Na het sporten ging André Hazes op bezoek bij de kapper. Wanneer hij op de kappersstoel ging zitten, schrikt hij zich een hoedje. Hij ziet in de spiegel en ziet iets wat hem ten zeerste verontrust.

De zanger merkt namelijk een gezwollen ader op in zijn gezicht. André weet niet wat hij daarmee aan moet en vraagt om advies.

In een Instagram Stories vraagt hij aan zijn volgers: “Heb jij weleens zo’n ader gehad na het trainen.” Hij post een foto waarop hij naar de ader wijst.

23 procent van de volgers stemt nee. Dat wil zeggen dat de zanger een van de weinigen is met dit probleem.

Deze week kwamen de zanger en zijn partner Monique Westenberg al eens negatief in het nieuws. Dat heeft te maken met het feit dat ze vorig jaar vroeger op vakantie vertrokken met hun zoontje.

De twee moeten zelfs voor de rechter komen. Yvonne Coldeweijer laat weten: “Nu mag André aan de rechter gaan uitleggen waarom ze deze keuze hebben gemaakt en waarom zij denken dat ze boven de wet staan.”

Ondernemers mogen inderdaad vrijstelling vragen om vroeger op vakantie te mogen gaan. Maar nu blijkt dat Monique die vrijstelling wel gevraagd heeft voor haar zoontje, maar uiteindelijk niet kreeg.

Het koppel lapte de regels aan hun laars en vertrokken toch gezellig op vakantie met hun zoontje.

De andere ouders van de basisschool van kleine Dré waren daar niet over te spreken en wilden ook wel vroeger op vakantie.

Wellicht om die reden besloot de school om de vrijstelling niet te verlenen. De school had er niet op gerekend dat ze deze beslissing niet zouden respecteren.