-

Nieuwste

André Hazes over gênant gezondheidsprobleem: ‘Het is daar helemaal opgezwollen’

Na het sporten ging André Hazes op bezoek bij de kapper. Wanneer hij op de kappersstoel ging zitten, schrikt hij zich een hoedje. Hij ziet in de spiegel en ziet iets wat hem ten zeerste verontrust.

De zanger merkt namelijk een gezwollen ader op in zijn gezicht. André weet niet wat hij daarmee aan moet en vraagt om advies.

In een Instagram Stories vraagt hij aan zijn volgers: “Heb jij weleens zo’n ader gehad na het trainen.” Hij post een foto waarop hij naar de ader wijst.

23 procent van de volgers stemt nee. Dat wil zeggen dat de zanger een van de weinigen is met dit probleem.

Deze week kwamen de zanger en zijn partner Monique Westenberg al eens negatief in het nieuws. Dat heeft te maken met het feit dat ze vorig jaar vroeger op vakantie vertrokken met hun zoontje.

De twee moeten zelfs voor de rechter komen. Yvonne Coldeweijer laat weten: “Nu mag André aan de rechter gaan uitleggen waarom ze deze keuze hebben gemaakt en waarom zij denken dat ze boven de wet staan.”

Ondernemers mogen inderdaad vrijstelling vragen om vroeger op vakantie te mogen gaan. Maar nu blijkt dat Monique die vrijstelling wel gevraagd heeft voor haar zoontje, maar uiteindelijk niet kreeg.

Het koppel lapte de regels aan hun laars en vertrokken toch gezellig op vakantie met hun zoontje.

De andere ouders van de basisschool van kleine Dré waren daar niet over te spreken en wilden ook wel vroeger op vakantie.

Wellicht om die reden besloot de school om de vrijstelling niet te verlenen. De school had er niet op gerekend dat ze deze beslissing niet zouden respecteren.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder