Connect with us

Nieuwste

Zoontje Yolanthe en Wesley met grote spoed opgenomen: ‘Toestand kritiek’

De zoon van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, Xess Xava, heeft een 0ngeluk gehad op een voetbalplein. Yolanthe bracht hem gelijk naar het zi*kenhuis.

Ze laat op Instagram weten: “Hij kon niet slapen van de heftige pijn.” Vervolgens neemt de moeder haar fans op Instagram mee op bezoek bij haar kleintje.

“Mijn lieve jongen had een 0ngelukje tijdens zijn voetbalwedstrijd”, schrijft de brunette. Op de beelden is te zien hoe de jongen onderzocht wordt.

“Hij kon niet slapen van de heftige pijn… Maar hij bleef zeggen dat het goed met hem ging omdat hij me niet bezorgd wilde maken”, geeft Yolanthe nog mee.

Yolanthe had meteen in de gaten dat er iets goed fout was. Daarom bracht ze hem ook meteen naar het zi*kenhuis. Daar bleek dat Xess zijn sleutelbeen had gebroken.

Maar de moeder is ook trots op het doorzettingsvermogen van haar zoontje. “Is hij niet dapper en schattig? Ik hou zoveel van deze kleine jongen.”

De jongen baalt ook als een stekker omdat hij zes weken lang geen jiu jitsu zal kunnen doen. Ook zal hij lange tijd niet kunnen voetballen.

Yolanthe en Jasmina

“Hij bleef lachen, tot dit punt…”, aldus Yolanthe. Maar er is ook goed nieuws, want Xess krijgt er een viervoeter bij om zich een beetje af te leiden.

Yolanthe zelf kreeg onlangs overigens ook goed nieuws. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken keurde de financiering van haar stichting Free a Girl goed.

In 2018 was Yolanthe een van de oprichters van de stichting. Zij zetten zich in tegen kinderpr*stit*tie.

Nu komen ze met een nieuw programma. Daarover staat op Instagram te lezen: “Het doel van dit programma is een wereld te creëren waarin kinderen, in al hun diversiteit, veilig en zonder angst voor s*ksuele uitbuiting kunnen opgroeien.”

Dat nieuwe programma is nu ook goedgekeurd door Buitenlandse Zaken. “We zijn ontzettend dankbaar voor de steun en financiering van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken en kunnen niet wachten om samen met de alliantie, alle lokale partners én kinderen aan de slag te gaan’. Om het verschil te maken”, laat de stichting nog weten.