-

Nieuwste

Zoontje Yolanthe en Wesley met grote spoed opgenomen: ‘Toestand kritiek’

De zoon van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, Xess Xava, heeft een 0ngeluk gehad op een voetbalplein. Yolanthe bracht hem gelijk naar het zi*kenhuis.

Ze laat op Instagram weten: “Hij kon niet slapen van de heftige pijn.” Vervolgens neemt de moeder haar fans op Instagram mee op bezoek bij haar kleintje.

“Mijn lieve jongen had een 0ngelukje tijdens zijn voetbalwedstrijd”, schrijft de brunette. Op de beelden is te zien hoe de jongen onderzocht wordt.

“Hij kon niet slapen van de heftige pijn… Maar hij bleef zeggen dat het goed met hem ging omdat hij me niet bezorgd wilde maken”, geeft Yolanthe nog mee.

Yolanthe had meteen in de gaten dat er iets goed fout was. Daarom bracht ze hem ook meteen naar het zi*kenhuis. Daar bleek dat Xess zijn sleutelbeen had gebroken.

Maar de moeder is ook trots op het doorzettingsvermogen van haar zoontje. “Is hij niet dapper en schattig? Ik hou zoveel van deze kleine jongen.”

De jongen baalt ook als een stekker omdat hij zes weken lang geen jiu jitsu zal kunnen doen. Ook zal hij lange tijd niet kunnen voetballen.

Yolanthe en Jasmina

“Hij bleef lachen, tot dit punt…”, aldus Yolanthe. Maar er is ook goed nieuws, want Xess krijgt er een viervoeter bij om zich een beetje af te leiden.

Yolanthe zelf kreeg onlangs overigens ook goed nieuws. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken keurde de financiering van haar stichting Free a Girl goed.

In 2018 was Yolanthe een van de oprichters van de stichting. Zij zetten zich in tegen kinderpr*stit*tie.

Nu komen ze met een nieuw programma. Daarover staat op Instagram te lezen: “Het doel van dit programma is een wereld te creëren waarin kinderen, in al hun diversiteit, veilig en zonder angst voor s*ksuele uitbuiting kunnen opgroeien.”

Dat nieuwe programma is nu ook goedgekeurd door Buitenlandse Zaken. “We zijn ontzettend dankbaar voor de steun en financiering van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken en kunnen niet wachten om samen met de alliantie, alle lokale partners én kinderen aan de slag te gaan’. Om het verschil te maken”, laat de stichting nog weten.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder