Connect with us

Economie

Z!ekte dwingt Daniëlle van ’t Schip tot zwaar besluit

Daniëlle van ‘t Schip, de dochter van Willeke Alberti, heeft op Instagram aangekondigd dat ze na een verblijf van zeven weken op Bonaire weer terug is in Nederland.

In een emotioneel bericht bedankt ze iedereen die haar op Bonaire heeft bezocht en laat ze weten dat ze dankbaar is voor de steun.

Ze vertelt dat ze eigenlijk nog tot juni op Bonaire zou blijven, maar dat ze opeens besloot dat het tijd was om terug te keren. Daniëlle kampt al enige tijd met kanker en heeft al veel te verduren gehad.

In september 2020 maakte Daniëlle bekend dat er twee tumoren bij haar waren gevonden. Het nieuws kwam als een grote schok voor haar en haar familie.

Ze kreeg te horen dat ze nog zes maanden te leven zou hebben als ze niet direct met de behandeling zou beginnen. Dit was voor Daniëlle een enorme klap, maar ze heeft zich er niet door laten ontmoedigen.

Ze heeft alles op alles gezet om de z!ekte te overwinnen en heeft haar hoop gevestigd op de behandelingen die ze heeft ondergaan.

In haar bericht op Instagram vertelt Daniëlle ook dat ze tijdens haar verblijf op Bonaire een klein appartement had naast een restaurant waar ze gezond en lekker koken.

Alles was goed geregeld en ze had het er naar haar zin. Toch overviel haar opeens het gevoel dat het tijd was om terug te keren naar Nederland.

Ze was aan het afwassen toen er een glas water omviel en op dat moment wist ze het: ze wilde naar huis. Een dag later zat ze al in het vliegtuig terug naar Nederland.

Hoewel Daniëlle blij is om weer thuis te zijn, heeft ze wel even nodig gehad om te landen en haar hart weer terug te vinden in Nederland. Ze vertelt dat haar hart nog in Caribische sferen was achtergebleven.

Het is duidelijk dat Daniëlle het niet altijd even makkelijk heeft gehad de afgelopen maanden en dat ze het nog steeds zwaar heeft. Maar ze laat zich niet uit het veld slaan en blijft vechten voor haar gezondheid.

Daniëlle en haar man hebben twee kinderen, zoon Davey en dochter Estelle. Het is voor hen ook een moeilijke periode geweest, maar ze hebben elkaar altijd gesteund en zijn er voor elkaar geweest.

Daniëlle is vastberaden om te blijven vechten en hoopt dat ze in de toekomst weer beter zal worden. Ze heeft al veel steun gekregen van vrienden, familie en fans en is dankbaar voor alle lieve berichten die ze heeft ontvangen.

Het is duidelijk dat Daniëlle een sterke vrouw is die zich niet zomaar laat ontmoedigen. Ze blijft vechten voor haar gezondheid en laat zien dat ze niet opgeeft.

Haar verblijf op Bonaire was voor haar een welkome afleiding, maar nu is het tijd om zich weer te focussen op haar behandelingen en haar herstel.

We wensen Daniëlle en haar familie alle kracht en steun toe in deze moeilijke tijd en hopen dat ze snel weer beter zal worden.