Connect with us

Nieuwste

Vrouw houdt feestje omdat ze al 10 jaar van uitkering leeft: ‘Bier en confetti’

Gebruikers van TikTok zijn vast wel al eens Ester van Vugt tegengekomen op het platform. De voormalige Brabantse junk heeft duidelijk genoeg tijd om heel actief te zijn op het medium.

Ester post onder de naam Essociaal voornamelijk video’s over haar herstel. Vroeger was ze zo van het padje af dat ze alcohol gemengd met gootsteenontstopper dronk.

Nu ze dat niet meer doet, post ze filmpjes van hoe goed het haar wel vergaat. En dat levert haar geen windeieren op. Ze heeft bijna 200.000 volgers op TikTok.

De vrouw lijkt overigens bizar veel op Nicol Kremers. Gelukkig kan ze nu wel van de rotzooi blijven. Maar werken? Ho maar!

Met een parodie op de New Kids viert de brunette dat ze al tien jaar van een uitkering en dus op kosten van de belastingbetaler leeft. Dat doet ze met confetti en bier.

Ester heeft er geen problemen mee om haar handje op te houden. Voor haar is het zelfs een jubileum dat gevoerd moet worden.

Ze knalt de confetti dan ook vrolijk op belastingbetalend Nederland. De reacties zijn, zoals verwacht, erg gemengd.

Sommige volgers vinden het wel grappig, terwijl andere mensen door de grond zakken van schaamte.

Van een uitkering moeten leven is niet iets om trots op te zijn. Uiteraard zijn er veel mensen die noodgedwongen in deze situatie belanden.

Dat was ongetwijfeld ook ooit eens het geval voor Ester, maar als je tijd hebt om te vieren en filmpjes te maken, heb je ook tijd om te werken.

Het is overigens nog maar de vraag of ze ook geld verdient met haar filmpjes op TikTok. Dat zou haar uitkering wel in het gedrang moeten brengen. Misschien moet iemand daar maar eens onderzoek naar doen.

@essociaal.official New Chicks 10 jaar in de uitkering 🎉🍻 #essociaal #newchicksbrabant #uitkering #confettikanon ♬ origineel geluid – 90sdance tiktok