-

Nieuwste

Vrouw (31) zwanger van 13-jarige jongen die haar mama noemt

Een vrouw (31) uit Colorado in de Verenigde Staten is zwanger van een jongen van dertien, die haar mama noemt.

De jongen en Andrea Serrano kennen elkaar ontzettend goed. De vrouw was een vertrouwenspersoon voor de jongen. Hij noemde haar zelfs steevast mama.

De vrouw had echter heel andere plannen met het jochie. Ze r@ndde hem aan en dwong hem om samen met haar naar bed te gaan. Dit had echter enorme gevolgen. Serrano is inmiddels in verwachting van de jongen.

De zaak kwam aan het licht toen de jongen huilend aan een gedragstherapeut vertelde wat hem was overkomen. Die meldde de situatie meteen bij de autoriteiten.

Andrea werd in juni 2022 opgepakt. Tijdens het verhoor bekende ze dat ze de lakens had gedeeld met de minderjarige jongen.

Ze riskeert nu tien jaar achter de tralies. Het parket bood haar echter een zogenaamde plea deal aan, die ze gelijk aanvaardde.

De vrouw moet zich laten registreren als zedendeliquent en de straf is alleen maar voorwaardelijk.

Dat veroorzaakte heel wat onrust bij de familie van de jongen. De biologische moeder van de jongen is woedend. “Mijn zoon is een tiener wiens jeugd is afgepakt.”

“Ze dwong hem om het bed met haar te delen, en nu is hij verplicht om vader te zijn. Hij wilde dit nooit en is helemaal kapot. En wat doet de overheid?”

“Andersom, een 31-jarige man met een 13-jarig meisje, had dit heel anders gelopen. En dan kreeg Andrea ook nog eens de volledige voogdij.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder