-

Economie

Verdriet overspoelt Karen Damen na het 0verlijden kindje

In het afgelopen jaar heeft Karen Damen niet alleen hoogtepunten gekend, maar ook dieptepunten. Naast het feit dat ze de Lotto Arena wist te vullen en deelnam aan ‘Dancing With The Stars’, heeft de zangeres ook veel verdriet gekend.

In een interview met Dag Allemaal vertelt ze over de dramatische gebeurtenis die haar afgelopen jaar heeft getr0ffen.

Het gaat om het 0verlijden van Esten, het zoontje van een vriendin van Karen. Esten leed aan de zeldzame stofwisselingsz!ekte XALD, wat Karen ontzettend veel verdriet heeft gedaan en nog steeds doet.

De zangeres heeft veel steun gegeven aan haar vriendin en haar gezin in deze moeilijke tijd.

Karen is dan ook blij dat ze deze kerstvakantie kan genieten van haar eigen gezin. Ze is getrouwd met Antony Van der Wee en samen hebben ze een dochter, Sky.

Voor haar is het extra belangrijk om tijd door te brengen met haar geliefden na het verdrietige nieuws van Esten’s 0verlijden.

De zangeres deelt regelmatig foto’s van haar gezin op social media en is openhartig over haar leven als moeder.

Zo vertelde ze eerder al in een interview met Het Nieuwsblad dat het moederschap voor haar een hele nieuwe ervaring was en dat ze het soms best lastig vond.

Karen is dan ook blij dat ze het afgelopen jaar veel tijd heeft kunnen doorbrengen met haar dochter en man, en dat ze deze kerstvakantie samen kunnen zijn.

Het is niet de eerste keer dat Karen te maken heeft gekregen met verdriet. In 2018 0verleed haar vader op 74-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

De zangeres heeft destijds veel steun gekregen van haar familie en vrienden en heeft haar vader op mooie wijze kunnen herdenken tijdens haar theatertour.

Naast haar werk als zangeres is Karen ook regelmatig op televisie te zien. Zo was ze te zien als jurylid in ‘Belgium’s Got Talent’ en presenteerde ze samen met James Cooke het programma ‘Dancing With The Stars’.

Karen staat bekend om haar spontane en vrolijke persoonlijkheid en weet vaak de harten van het publiek te veroveren.

Ook op social media is Karen erg actief. Ze deelt regelmatig updates over haar leven en werk met haar volgers.

Zo is te zien dat ze hard aan het werk is in de studio en dat ze ook tijd maakt voor ontspanning met haar gezin en vrienden.

Ondanks de verdrietige gebeurtenissen van het afgelopen jaar blijft Karen positief en geniet ze van de mooie momenten met haar gezin en succesvolle carrière als zangeres en televisiepersoonlijkheid.

Haar openhartigheid en spontaniteit maken haar een geliefde persoonlijkheid in België en ver daarbuiten.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder