-

Nieuwste

Verbijsterende vondst in het oor van meisje laat moeder met open mond achter, kinderarts geschokt

Jessica DeLoach, een moeder uit Arkansas, heeft de aandacht van het internet getrokken met een zeer schokkende TikTok-video.

In de video is te zien hoe ze iets vreemds opmerkt in het oor van haar tweejarige dochtertje toen ze haar in bad deed.

“Het leek in eerste instantie alsof ze voedsel in haar oor had gestopt”, begint Jessica de video. Maar al snel bleek dat het iets heel anders was.

“Ik was bezig in de tuin terwijl mijn dochtertje aan het spelen was. Maar toen ik haar ’s avonds in bad deed, zag ik iets vreemds in haar oor.”

Jessica zag iets raars in het oor van haar dochtertje en de kinderarts was totaal in shock.

Het leek op voedsel, maar Jessica kon het zich niet voorstellen. Ze nam contact op met een kinderarts, die voorstelde om het meisje mee te nemen voor een controle.

Ze brachten haar naar de dokter en daar werd een schokkende ontdekking gedaan. Er waren twee teken in haar oor gekropen.

“Het verwijderen van de teken was een zeer heftige ervaring. Ik moest mijn dochtertje stilhouden, zodat de teken veilig verwijderd konden worden.”

“Een kind van twee begrijpt niet wat een dokter probeert te doen. Dat maakte het nog moeilijker. Gelukkig is alles goed gegaan en zijn de teken uit het oor van mijn dochter verwijderd.”

Jessica wil andere ouders waarschuwen
“Ik ben blij dat ze er geen schade aan heeft overgehouden. De reden waarom ik dit heb gefilmd, is om andere ouders te waarschuwen voor het tekenseizoen in de zomer.”

“Ik heb van andere ouders vergelijkbare ervaringen gehoord, waarbij teken zelfs van een hond naar hun kinderen waren gekropen. Ik heb nu geleerd dat het vaker voorkomt dan ik me kon voorstellen.”

Jessica hoopt dat haar video andere ouders bewust maakt van de risico’s van tekenbeten en dat ze voorzorgsmaatregelen nemen om hun kinderen te beschermen.

Ze benadrukt dat het belangrijk is om op de hoogte te zijn van teken en om regelmatig controles uit te voeren, vooral tijdens het tekenseizoen.

De video van Jessica heeft veel aandacht gekregen en heeft ouders bewust gemaakt van het belang van tekenpreventie.

Het is een herinnering dat zelfs de kleinste dingen grote gevolgen kunnen hebben, en het is essentieel om alert te zijn op de gezondheid en veiligheid van onze kinderen, zelfs in alledaagse situaties zoals badtijd.

Bekijk hier de video

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder