-

Nieuwste

Vader (37) leidt tot aangrijpend familiedrama: Auto te water met 2 jonge kinderen aan boord

Op deze tragische nacht heeft zich in het Belgische Lommel een hartverscheurend incident voorgedaan. Een vader is met zijn twee kleine kinderen op de achterbank het kanaal Bocholt-Herentals ingereden, met fat*le gevolgen. Helaas heeft niemand dit 0verleefd.

Het was rond 00.30 uur toen de br*ndweer van de hulpverleningszone Noord-Limburg een noodoproep ontving. Er werd gemeld dat er een auto te water was geraakt ter hoogte van de Luikersteenweg in Lommel-Barrier. De hulpd!ensten snelden naar de locatie en troffen daadwerkelijk een voertuig in het kanaal aan. Bij aankomst ontdekten ze de levenl0ze lichamen van de vader en zijn twee kinderen.

Uit de eerste onderzoeksresultaten blijkt dat het hier mogelijk om een wanhoopsdaad gaat. De vader zag geen andere uitweg dan het water in te rijden, waarbij hij ervoor koos zijn kinderen met zich mee te nemen. Het is hartverscheurend dat zij nu geen kans meer hebben op een toekomst vol mogelijkheden en geluk.

De bevindingen van de hulpd!ensten zijn doorgegeven aan het parket van Limburg, dat momenteel een sporenonderzoek uitvoert om meer duidelijkheid te krijgen over de exacte omstandigheden en achtergronden van deze tragedie.

Langs deze weg willen wij graag onze oprechte c0ndoleances overbrengen aan de nabestaanden van deze immense verliezen. Dit is een tijd van onbeschrijflijk verdriet en onze gedachten zijn bij hen. Als je jouw steun en medeleven wilt delen, voel je vrij om dit te doen in de reacties. Laten we samen een steunende gemeenschap vormen in deze moeilijke tijden.

Dit hartverscheurende incident heeft een diepe indruk achtergelaten op de gemeenschap van Lommel en ver daarbuiten. Het verlies van een vader en twee jonge kinderen in deze tragische omstandigheden is onvoorstelbaar en laat niemand onberoerd. De gevolgen van deze wanhoopsdaad reiken verder dan de directe familie en vrienden; het raakt ons allemaal als samenleving.

Het is belangrijk om in deze tijd van immense p!jn en verdriet solidariteit te tonen aan de nabestaanden. Het is moeilijk voor te stellen hoe zij nu door een periode van diepe rouw en onbegrip gaan.

Woorden schieten vaak tekort bij het verwerken van zo’n groot verlies. Toch kunnen we onze steun betuigen door er voor elkaar te zijn, te luisteren naar degenen die getroffen zijn en samen te werken aan een omgeving waarin mensen in nood tijdig hulp durven zoeken.

Het is van cruciaal belang om te benadrukken dat niemand alleen hoeft te zijn in moeilijke tijden. Er zijn diverse hulpverleningsinstanties beschikbaar die ondersteuning bieden aan mensen die w0rstelen met gevoelens van wanhoop en depressie. Het is belangrijk dat we deze bronnen van steun en hoop met elkaar delen, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan het voorkomen van vergelijkbare tragedies in de toekomst.

Deze gebeurtenis onderstreept tevens het belang van een betrokken en zorgzame samenleving. Het is essentieel dat we alert zijn op signalen van psychisch welzijn bij onze naasten en hen aanmoedigen om hulp te zoeken wanneer dat nodig is. We kunnen allemaal een rol spelen in het bieden van een ondersteunend en veilig netwerk voor de mensen om ons heen.

Terwijl we samen rouwen om het verlies van deze drie kostbare levens, moeten we ook erkennen dat er een bredere discussie moet plaatsvinden over geestelijke gezondheid en de beschikbaarheid van passende zorg.

Het is van cruciaal belang dat er voldoende middelen en voorzieningen zijn om mensen te helpen die te maken hebben met mentale problemen. We moeten stigma’s doorbreken en openhartige gesprekken voeren over geestelijke gezondheid, zodat niemand zich buitengesloten of beschaamd voelt om hulp te zoeken.

Laten we dit tragische incident aangrijpen als een wake-up call om meer compassie en begrip in onze samenleving te bevorderen. Laten we elkaar steunen, naar elkaar luisteren en elkaar aanmoedigen om voor elkaar te zorgen. Alleen samen kunnen we het verschil maken en een omgeving creëren waarin iedereen zich gesteund en gehoord voelt.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar de nabestaanden van de vader en zijn twee kinderen. Moge zij de kracht vinden om dit onmetelijke verlies te dragen en mogen zij omringd worden door liefde en steun in deze donkere periode van hun leven.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder