-

Algemeen

Thomas openhartig over intieme problemen: “Zeven jaar geen seks met vriendin”

Zoë, een 43-jarige vrouw, heeft geen interesse in s*ksuele activiteiten. Ze raakt nooit 0pgewonden en vindt het hele gebeuren maar gedoe. In een interview met De Telegraaf’s rubriek ‘Tussen de Lakens’ vertelt ze over haar relatie met haar vriend: “Hij ligt naast me te mast*rberen.”

“Toen ik jonger was, begonnen mijn vriendinnen interesse te tonen in s*ks. Ik had daar geen behoefte aan. Ik las geen 0pwindende verhalen in tienerbladen. Wat kon het mij schelen hoe iemand zijn of haar eerste keer had beleefd? Ik had ook geen interesse in jongens.”

Veel mensen vroegen me destijds of ik misschien op vrouwen viel, maar dat was het niet. Als ik uitging en een jongen interesse toonde, haakte ik af.”

“Ik vond z0enen nog wel oké, maar dat was het dan ook. Ik werd 0ntmaagd toen ik 27 was. Niet omdat ik dat zelf zo graag wilde, maar ik werd overgehaald toen ik dr0nken was.”

“Het was vresel!jk. Ik heb die jongen daarna nooit meer gezien of gesproken, dus je kunt wel zeggen dat het erg tegenviel.”

Ik raakte niet 0pgewonden
“Mijn ontmaagding was snel en liefdeloos. Het heeft een stempel gedrukt op de rest van mijn leven. Ik besloot dat ik het nooit meer zou doen met iemand waarvan ik niet zeker wist dat ik ook van hem hield. Toen ik 36 was, ontmoette ik Thomas. Hij maakte me gelukkig.”

“Maar let op: gelukkig, maar niet 0pgewonden. Als we int*em waren, vond ik er geen plezier in. Het was gewoon niet leuk en dat denk ik zeven jaar later nog steeds.”

“Ik heb een jaar lang gedaan alsof ik het leuk vond. Ik word niet 0pgewonden en ik moet 0vergeven als ik sp*rma zie. Voor mij is knuffelen en z0enen genoeg, maar daar blijft het dan ook bij.”

Emotioneel gesprek
“Na een jaar heb ik het hem gewoon verteld. Ik was oprecht emotioneel omdat ik mijn vriend geen s*ksleven kan bieden. Dat is te veel gevraagd voor mij. Hoewel ik het niet leuk vind voor hem, wil ik mezelf ook niet verwaarl0zen. Daar zou ik alleen maar last van hebben.”

Thomas staat met lege handen
“Hij vindt het soms wel moeilijk. Hij heeft periodes waarin hij echt zin heeft, maar dan krijgt hij bij mij geen gehoor. Hij is inmiddels zo ver dat hij het niet eens meer probeert.”

“Ik heb overwogen om de relatie open te stellen, maar ik wil niet dat hij met een andere vrouw gaat. Dat wil ik dan weer niet.”

Wat we nu doen, is veel knuffelen. Hij bevr*digt zichzelf terwijl hij naar een 0pwindend filmpje kijkt. Onze relatie is verder goed, behalve op s*ksueel gebied.”

“Gelukkig kan ik goed met hem praten. Dat vind ik belangrijker dan iemand met wie ik niet kan communiceren. We zijn gewoon anders.”

Algemeen

Ali B doet het ondenkbare en is stiekem vertrokken: ‘Daar is géén uitleveringsverdrag!’

Ali B is recent ver00rdeeld tot twee jaar gev*ngenisstraf, wat een grote impact heeft gehad op zijn leven en carrière. Op 12 juli werd hij schuldig bevonden aan een verkr*chting en een poging tot verkr*chting, wat leidde tot een onvoorwaardelijke c*lstraf van twee jaar.

De rechtbank oordeelde dat Ali B in 2018 een slaapkamer in Heiloo was binnengedrongen en een vrouw, die op dat moment met Ronnie Flex was, ongevraagd en onverwacht had aanger*nd. Hoewel de r*chtbank niet genoeg bewijs vond om te bevestigen dat hij in 2014 Ellen ten Damme in Marokko had verkr*cht, werd wel bewezen geacht dat hij een poging daartoe had gedaan.

Ondanks dat de aangiften van de aanrandingen betrouwbaar werden geacht, werd Ali B hiervan vrijgesproken wegens gebrek aan wettelijk noodzakelijk steunbewijs. Ali B heeft inmiddels besloten in hoger beroep te gaan.

H0ger Beroep en Verwachtingen

Het h0ger beroep kan voor Ali B zowel positief als negatief uitpakken, afhankelijk van de uitkomst van de zaak. Deskundigen hebben uiteenlopende meningen over de mogelijke gevolgen. Catherine Keyl, een bekende media-persoonlijkheid, suggereert dat de straf aanzienlijk kan worden verkort, mogelijk zelfs tot één jaar. “Ik denk dat hij uiteindelijk één jaar zal krijgen, wat ik ook een gepaste straf vind, aangezien hij al aardig is gestraft in de media. Hij is enorm door de mangel gehaald en Ali heeft al jaren geen werk meer. Dat moet je wel enigszins meewegen. Hij was door het publiek al veroordeeld,” aldus Keyl.

Vrijheid en Vlucht

Ali B mag zijn hoger beroep in vrijheid afwachten, aangezien de rechtbank hem niet vluchtgevaarlijk acht. Hierdoor is zijn paspoort niet ingenomen en kan hij het land verlaten. Dit besluit heeft Ali B meteen benut door naar het buitenland te vertrekken. Hij werd gespot op een Duitse luchthaven, Weeze, in plaats van op Schiphol of een andere Nederlandse luchthaven, waarschijnlijk om herkenning te vermijden.

Reis naar Marokko

Foto’s van een Nederlandse reiziger, die in handen zijn gekomen van Evert Santegoeds, tonen dat Ali B met zijn vrouw, Breghje Kommers, en hun kinderen naar Marokko is gevlogen. Deze reis naar Marokko roept vragen op over de juridische implicaties, vooral omdat Nederland geen uitleveringsverdrag heeft met Marokko, zoals besproken door Bram Moszkowicz in Shownieuws.

Gevolgen en Publieke Reactie

De recente ontwikkelingen in de zaak van Ali B hebben niet alleen juridische, maar ook maatschappelijke en persoonlijke gevolgen. De strafzaak en de daaropvolgende veroordeling hebben Ali B’s reputatie ernstig beschadigd. Hoewel hij in hoger beroep gaat, blijft de publieke opinie verdeeld. Zijn vertrek naar het buitenland heeft gemengde reacties opgeroepen, waarbij sommigen begrip tonen voor zijn keuze om met zijn gezin te zijn, terwijl anderen zijn vertrek zien als een manier om verantwoordelijkheid te ontlopen.

De Toekomst van Ali B

De komende maanden zullen cruciaal zijn voor de toekomst van Ali B. Het hoger beroep zal niet alleen bepalen of zijn straf wordt verkort of gehandhaafd, maar ook zijn verdere carrière en publieke imago. Zijn huidige situatie roept vragen op over de impact van publieke veroordeling en de rol van de media in strafzaken. De publieke belangstelling voor zijn zaak blijft groot, en elke ontwikkeling wordt nauwlettend gevolgd.

Conclusie

De ver00rdeling van Ali B en zijn daaropvolgende vertrek naar het buitenland hebben zowel juridische als maatschappelijke implicaties. Terwijl hij zijn hoger beroep in vrijheid mag afwachten, blijft de vraag hoe deze zaak zich zal ontwikkelen en welke gevolgen dit zal hebben voor Ali B’s toekomst. De uitkomst van het hoger beroep zal bepalend zijn voor zijn verdere leven, zowel persoonlijk als professioneel.

Lees verder