Connect with us

Nieuwste

Stiefvader eist dat stiefdochter bij echte papa gaat wonen: ‘Mijn dochters willen eigen kamer’

Het is niet altijd eenvoudig om een samengesteld gezin te hebben. Zowel de vrouw als de man hebben dan kinderen uit een eerdere relatie.

Dat is ook het geval voor dit gezin. De man heeft twee dochtertjes, een meisje van tien en een meisje van acht. De vrouw heeft een dochter van vijftien.

De man laat op Reddit weten dat zijn vrouw zwanger is. Nu hebben ze wel een slaapkamer te weinig. Hij heeft echter wel een oplossing: de stiefdochter van 15 moet dan maar bij haar biologische vader gaan inwonen.

“Mijn vrouw is afkomstig uit Spanje en verhuisde samen met haar dochter hierheen. Uit een vorige relatie heb ik al twee kinderen en nu is mijn vrouw zwanger van ons eerste kind samen.”

“Ik heb best een grote woning en alle kinderen hebben momenteel hun eigen slaapplek. Er is wel geen kamer over voor onze baby.”

“Mijn vrouw en ik krijgen hier veel stress van, want we vinden het noodzakelijk dat al onze kinderen een eigen kamer hebben. Maar we hebben geen geld voor een nieuwe woning.”

“Mijn eerste idee was om de kelder, die we nu als opslag gebruiken, om te bouwen tot een slaapkamer voor mijn stiefdochter.”

“Mijn stiefdochter ziet het niet zitten om in de kelder te gaan slapen en haar moeder geeft haar daarin gelijk.”

“Daarop ijverde mijn vrouw ervoor om de dochters in een kamer te laten slapen omdat ze bijna dezelfde leeftijd hebben.”

“Maar ik vind dat mijn twee dochters recht hebben op een eigen kamer, dus dat idee is meteen naar de prullenmand verwezen.”

“Gisteren stelde ik dan voor dat het wellicht beter is voor Lorena om bij haar echte vader in Spanje te gaan wonen, zodat al onze kinderen een eigen slaapkamer zouden hebben. Mijn vrouw ging door het lint.”

“Ze begon me uit te schelden en noemde me een kl00tzak. Ze zei dat ze maar niet kon snappen dat ik in staat was om haar dochter naar een ander land te sturen.”

“Als haar dochter moest vertrekken, zou ook zij haar koffers pakken en onze baby met zich meenemen. Nu wil ze niet meer tegen mij spreken.”

“Ik snap dat we beiden stress hebben, maar ik vind dat ze me niet mag bedreigen en beledigen. Ik doe er alles aan om nog een andere oplossing te vinden, maar zij en haar dochter zijn nergens mee akkoord. Ben ik nou fout?”