Connect with us

Nieuwste

School tikt moeder op de vingers vanwege inhoud broodtrommel: ‘Onaanvaardbaar’

Een moeder uit het Verenigd Koninkrijk besloot om haar driejarig zoontje eens extra te verwennen. Daarom stopte ze iets extra in de broodtrommel om mee naar school te nemen.

Ze stopte een extra snack in de brooddoos. Tijdens de lunch kwam de leraar erachter wat het was en hij was niet blij. Hij schreef een boodschap op de verpakking.

Scholen beklemtonen vandaag de dag dat het belangrijk is dat kinderen gezond en evenwichtig zouden eten.

Niettemin zijn er heel wat ouders die het toch niet kunnen laten om stiekem iets heel ongezond mee te geven aan hun kinderen.

Megan Peavey besloot om Pringles in het doosje te doen. De leraar liet duidelijk merken dat hij hier niet mee gediend was. Met een stift schreef hij een boodschap op de verpakking.

“Help ons met het maken van gezonde keuzes op school”, stond te lezen. De moeder kon er niet om lachen. “Mijn zoon en ik zijn gesnackshamed.”

“Welke onverlaat schrijft nu zoiets op een broodtrommel?”, vraagt ze zich af in een TikTok video. Ze vroeg haar volgers hoe zij zouden reageren.

Heel wat mensen vinden dat Megan gelijk heeft. Iemand reageerde: “Ik kan nog niet eens beginnen uitleggen hoe ongepast dit is van deze school.”

Megan stapte vervolgens naar de directeur van de school. Maar de directie vond dat zij in de fout was gegaan.

“Ik vind Pringles niet ongezond. Cheetos, Doritos en een Milkyway-reep, dat vind ik wel ongezond. Daarnaast geef ik ook gewoon gezond eten mee”, zegt ze.

“Ze hadden geen bericht op de trommel moeten schrijven, die gekken. Als ze wat te klagen hebben, kunnen ze me toch gewoon even bellen?”

In een nieuwe video laat Megan weten dat de school niet van plan is om sorry te zeggen en dat ze bij hun standpunt blijven.

Ook haar zoontje is de dupe van de hele situatie. Hij is immers niet meer welkom in het zomerprogramma van de peuterspeelzaal.