-

Nieuwste

Roy Donders en vriendin laten zich samen opereren: ‘Twee voor de prijs van één’

Roy Donders heeft zich opnieuw laten opereren. Deze keer deed hij dat niet alleen. Hij ging samen met zijn vriendin Michelle onder het mes.

Het koppel is sinds zes weken de trotse ouders van een dochter Romy. Toch vonden ze dat het tijd was voor een nieuwe operatie.

“Twee voor de prijs van één”, laten ze trots weten. Hij vertelt het nieuws in zijn nieuwste vlog. “We hebben een ooglidcorrectie gehad.”

Roy Donders

Het was voor hem niet de eerste keer dat hij zich laat opereren. “De derde keer ja. Het zit echt bij ons in de familie. Dit gaat heel snel hangen en dan gaat de zwaartekracht winnen.”

Roy vervolgt: “Je moet toch op tijd een apk’tje doen, want anders zakt de boel helemaal in.” Het is geen geheim dat Roy veel met zijn uiterlijk bezig is.

Op zijn achttiende onderging hij zijn eerste ingreep omdat hij niet blij was met zijn uiterlijk. “Ik had een dubbele kin, een rond hoofd en mijn ogen zaten dicht.”

Toen besloot hij om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Daarna werd zijn gezicht wat smaller gemaakt.

“Ze hebben via de binnenkant vet weggehaald uit mijn wangen, waardoor het hamsteridee weg is.”

Daarna volgde nog een liposuctie aan zijn buik en rug. Ook liet hij een voorhoofdslift uitvoeren om zijn wenkbrauwen hoger te zetten.

Verder zit hij aan de botox en heeft hij zijn gebit laten bijwerken. Binnenkort volgt er nog een nieuwe ingreep.

“Ik denk dat ik op mijn 40ste wel een kleine facelift nodig heb”, onthulde hij onlangs in Beau Monde.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder