Connect with us

Nieuwste

Roy Donders en vriendin laten zich samen opereren: ‘Twee voor de prijs van één’

Roy Donders heeft zich opnieuw laten opereren. Deze keer deed hij dat niet alleen. Hij ging samen met zijn vriendin Michelle onder het mes.

Het koppel is sinds zes weken de trotse ouders van een dochter Romy. Toch vonden ze dat het tijd was voor een nieuwe operatie.

“Twee voor de prijs van één”, laten ze trots weten. Hij vertelt het nieuws in zijn nieuwste vlog. “We hebben een ooglidcorrectie gehad.”

Roy Donders

Het was voor hem niet de eerste keer dat hij zich laat opereren. “De derde keer ja. Het zit echt bij ons in de familie. Dit gaat heel snel hangen en dan gaat de zwaartekracht winnen.”

Roy vervolgt: “Je moet toch op tijd een apk’tje doen, want anders zakt de boel helemaal in.” Het is geen geheim dat Roy veel met zijn uiterlijk bezig is.

Op zijn achttiende onderging hij zijn eerste ingreep omdat hij niet blij was met zijn uiterlijk. “Ik had een dubbele kin, een rond hoofd en mijn ogen zaten dicht.”

Toen besloot hij om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Daarna werd zijn gezicht wat smaller gemaakt.

“Ze hebben via de binnenkant vet weggehaald uit mijn wangen, waardoor het hamsteridee weg is.”

Daarna volgde nog een liposuctie aan zijn buik en rug. Ook liet hij een voorhoofdslift uitvoeren om zijn wenkbrauwen hoger te zetten.

Verder zit hij aan de botox en heeft hij zijn gebit laten bijwerken. Binnenkort volgt er nog een nieuwe ingreep.

“Ik denk dat ik op mijn 40ste wel een kleine facelift nodig heb”, onthulde hij onlangs in Beau Monde.