Connect with us

Nieuwste

René van der Gijp valt Marcel van Roosmalen aan: ‘Achterlijk’

René van der Gijp maakte studiogast Marcel van Roosmalen genadeloos belachelijk in Vandaag Inside. Dat was zowat de beste televisie van de week.

Deze week ging René compleet los op Marcel van Roosmalen, die met de seconde ongemakkelijker werd. Het maatje van Marcel, Gijs Groenteman, wordt in Vandaag Inside altijd Gijs Groenteboer genoemd.

Gijs kan daar niet om lachen, maar dat was voor de heren van Vandaag Inside uiteraard aanleiding om de koosnaam helemaal te omarmen.

René van der Gijp

Gijs lijkt daar dus echt een probleem mee te hebben. Wanneer Marcel uithaalt naar Angela de Jong, gaat René compleet los. “Wij hebben haar hier zitten, dat is een prima mens. Echt, niks mis mee. Neem van mij aan: die hele Angela de Jong neemt zich totaal niet serieus, echt totaal niet.”

René raast door: “Het is niet voor niks dat wij hem Groenteboer genoemd hebben en dat jij hem (verwijzend naar Wilfred, red.) even apart neemt om te zeggen van: ‘Ja, maar dat gaat niet meer gebeuren, want dat pikken wij niet.’ Dan neem je je toch iets te serieus, want kijk: het enige dat jullie doen is constant maar ‘mensen dit’ en ‘mensen dat’, ‘we nemen die in de maling en die’, maar dan wordt er ‘Groenteboer’ gezegd en wordt hij gek.”

René van der Gijp

Volgens René neemt Gijs zichzelf te serieus. “Een week later zegt hij over ons dat we achterlijk zijn en dan denk ik: zo ver zit hij er niet naast. Ik zit daar niet mee, maar zit hij er ook maar niet mee.”

René

Marcel verdedigt zich door te zeggen dat hij niet zo’n fan is van naamgrapjes. “Als je niets beters weet te verzinnen”, geeft hij nog mee. Marcel geeft wel aan dat hij niet boos of razend was.

Daarop repliceert René: “Als je al kwaad wordt om een naamgrapje, dat wil dus zeggen dat je je te serieus neemt.”

René van der Gijp

Nu is de maat vol voor René. Hij maakt Marcel compleet met de grond gelijk: “Nee, je zei dat we dat beter niet meer kunnen doen. En dat steekt mij dan toch een beetje, dat ik denk: twee mensen die iedereen op de hak nemen, en er zit er één daar die zegt: ‘Ja, maar je moet ons niet op de hak nemen.’ Dan denk ik: kom op, alsjeblieft!”