-

Economie

René Le Blanc weigert zijn grote liefde Jolanda ten huwelijk te vragen: ‘Ik zoek geen jaknikkers’

René le Blanc wil over de grens en probeert nu Duitsland voor zich te winnen. Uiteraard is zijn grote liefde Jolanda altijd aan zijn zijde en zij steunt hem dan ook volledig.

René le Blanc is een Nederlandse zanger die bekendheid verwierf door zijn deelname aan het programma ‘Ik geloof in mij’.

De 52-jarige zanger heeft een uitgesproken mening en weet wat hij wil in het leven. Zo heeft hij aangegeven niet te willen trouwen met zijn grote liefde Jolanda, omdat hij “niets aan jaknikkers” heeft.

René en Jolanda zijn al lange tijd samen en hebben een sterke band opgebouwd. Het stel woont samen in een woning in Nijmegen, die op naam staat van Jolanda.

Ze zijn niet getrouwd en hebben ook geen geregistreerd partnerschap, maar hebben naar eigen zeggen “dingen op een andere manier geregeld”.

Hoewel René en Jolanda niet willen trouwen, zijn ze wel onafscheidelijk van elkaar.

Jolanda werkt als receptioniste bij een notariskantoor, maar probeert haar grote liefde zoveel mogelijk te vergezellen tijdens optredens en andere activiteiten.

René hecht veel waarde aan haar mening en vertrouwt haar volledig.

“Er is ook niemand die ik zo kan vertrouwen als Jolanda. Ik geloof het wanneer zij zegt dat een optreden goed is gegaan, omdat ze het ook zegt wanneer iets beter of anders kan.

Zo’n klankbord heb je nodig. Ik heb niets aan jaknikkers om me heen”, aldus René.

Naast zijn carrière in Nederland, heeft René ook ambities om over de grens te treden en in Duitsland door te breken.

Hij heeft onlangs een aantal Duitstalige nummers opgenomen en is van plan om daar optredens te gaan geven.

Het is nog afwachten of hij net zoveel succes zal boeken als in Nederland, maar René is vastberaden om zijn droom te verwezenlijken.

“Ik heb altijd al de ambitie gehad om in het buitenland op te treden en Duitsland is natuurlijk een grote markt.

Ik heb al een aantal nummers opgenomen en ben benieuwd hoe het publiek daarop zal reageren. Het is spannend, maar ik heb er alle vertrouwen in”, aldus René.

Jolanda staat volledig achter René’s ambitie om over de grens te treden en steunt hem waar ze kan.

“Ik ben ontzettend trots op hem en vind het fantastisch om te zien dat hij zijn droom najaagt. Ik zal hem altijd steunen, waar hij ook naartoe gaat”, aldus Jolanda.

Hoewel René en Jolanda geen plannen hebben om te trouwen, lijkt hun relatie sterker dan ooit te zijn. Ze hebben elkaar gevonden en steunen elkaar in alles wat ze doen.

René is vastberaden om zijn carrière uit te bouwen en Jolanda zal hem altijd blijven steunen, waar hij ook naartoe gaat.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder