Connect with us

Nieuwste

Prinses neemt heftige beslissing: ‘Ik scheer mijn hoofd kaal’

De oudste dochter van de Noorse prinses Märtha Louise, Maud Angelica Behn, heeft besloten om op haar twintigste haar hoofd helemaal kaal te scheren.

Ze doneert haar afgeknipte lokken aan het goede doel. In een TikTok-video laat Maud weten: “Een maand alvorens ik mijn haar scheer en doneer op mijn twintigste verjaardag.”

De daaropvolgende weken post ze enkele video’s van hoe ze voor de spiegel staat. Tot dan het grote moment is aangebroken.

De prinses werpt nog een blik in de spiegel en neemt vervolgens afscheid van haar lange haren.

prinses Amalia

In het bijzijn van jubelende klasgenootjes knipt ze vervolgens de eerste lok af. Wanneer ze goed met de schaar in de weer is geweest, wordt haar hoofd helemaal kaal geschoren.

Maud deelt trots: “Ik ben nu 20 en het leven heeft nooit eerder zo goed aangevoeld. Het is niet de eerste keer dat Maud dapper uit de hoek komt.

Vanwege haar speciale toespraak in januari van dit jaar bij het afscheid van haar vader Ari Behn, werd ze zelfs uitgekozen.

Ari had besloten om uit het leven te stappen. De prinses kreeg toen veel bewondering en lof, vooral omdat ze mensen met mentale problemen opriep om niet bang te zijn om hulp in te roepen.

De vraag is of ook onze prinsessen in staat zijn tot zo’n bijzondere actie. Het is geen geheim dat onze prinsessen heel trots zijn op hun uiterlijk en hun lange haren.

Prinses Amalia maakt nu een harde tijd door vanwege de moeilijke beveiligingssituatie waar ze in verkeert. Ze kan ze niet normaal van het studentenleven genieten.