-

Economie

Peter Gillis toont zijn buikje na indrukwekkende gewichtsverlies: “28 kilo kwijt!”

Peter Gillis werkt hard aan zijn gezondheid sinds de breuk met Nicol Kremers. Als steenrijke magnaat van vakantieparken heeft Gillis in het verleden te kampen gehad met aanzienlijke gezondheidsproblemen als gevolg van overgewicht.

Vorig jaar belandde hij zelfs in het z!ekenhuis, en nu is Gillis vastberaden om het roer om te gooien.

In maart van vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat Gillis met spoed naar het z!ekenhuis werd gebracht.

Na het incident liet Gillis weten: “Afgelopen woensdag werd ik met een zeer lage hartslag met de amb*lance naar het Elkerliek z!ekenhuis in Helmond gebracht.

Gelukkig mocht ik dezelfde avond nog naar huis, maar ik word nog wel onderzocht ter controle.” Onlangs heeft Gillis onthuld hoe ongezond zijn levensstijl vroeger was: “Vroeger at ik mijn eigen bord leeg en dat van Nicol, en dronken we samen tien flessen cava op…

Er waren avonden waarop ik vijftig tot zeventig glazen bier dronk.” Nu vraagt men zich af of het beter met hem gaat zonder Nicolleke.

Peter Gillis is inmiddels 28 kilo lichter geworden. Tijdens zijn relatie met Kremers gaf Gillis al aan dat zij de oorzaak was van zijn ongezonde levensstijl: “Sinds Nicol in mijn leven is, lukt het me niet meer.

Dat is het verhaal.” Nu de relatie voorbij is, meldt Gillis dat het beter gaat: “Sinds het uit is met Nicol ben ik niet meer uit eten geweest, beweeg ik meer en eet ik gezond.”

Via Instagram houdt de ondernemer zijn fans op de hoogte van zijn gewichtsverliesreis. Omdat niet iedereen hem gelooft, heeft Gillis nu bewijs geleverd.

Hij plaatste foto’s op Instagram waarop duidelijk te zien is dat hij slanker is geworden, inclusief een foto van de weegschaal als bewijs: “Gas erop!! De kilo’s vliegen er nog steeds af, ik ben in totaal al 28 kilo afgevallen…

Op naar de 100 kg! Ik hoef nog maar ongeveer 4 kilo te verliezen… Het lijkt erop dat de bezoeken aan Dick van Total Body Balance effect hebben.”

Het is bewonderenswaardig dat Peter Gillis zich zo toegewijd heeft getoond aan zijn gezondheidsdoelen na zijn gezondheidsproblemen en de relatiebreuk.

Gewichtsverlies kan een uitdagende en moeilijke reis zijn, maar Gillis heeft laten zien dat hij vastberaden is om zijn levensstijl te veranderen en gezonder te worden.

Het delen van zijn voortgang op sociale media kan ook anderen inspireren om positieve veranderingen in hun eigen leven aan te brengen.

Het is echter belangrijk op te merken dat het cruciaal is om gezonde gewoonten op de lange termijn te behouden en niet alleen te focussen op snel gewichtsverlies.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder