-

Nieuwste

Peter Gillis ontkent vreemdgaan Nicol: ‘Kan 500 vrouwen mee naar huis nemen’

Peter Gillis blaakt van het zelfvertrouwen. Hij heeft weliswaar veel droefenis gehad van zijn breuk met Nicol, maar hij is klaar voor een nieuwe liefde.

Peter laat weten dat ze voor hem staan aan te schuiven. “Ik kan wel vijfhonderd vrouwen mee naar huis nemen”, klinkt het zelfvoldaan.

 

De realityster zegt dat hij en Nicol als vrienden uit mekaar zijn gegaan. “Op een bepaald ogenblik gaat het niet meer en dan kan je er beter mee stoppen. Het is geven en nemen in een relatie.”

Peter gelooft niet dat Nicol is vreemdgegaan. “Je ziet foto’s en dan zie je van achter al dat het Nicol helemaal niet is.”

“Daar heb ik niets aan. Ik moet die vrouw echt niet gaan beschermen, maar mensen moeten natuurlijk niet zomaar wat gaan verzinnen.”

De vakantieparkenbons heeft heel wat verdriet gekend na de breuk met Nicol. Hij laat weten dat hij nu wel toe is aan een nieuwe vrouw.

“Ik zal zeker wel een nieuwe vriendin leren kennen, dat geloof ik rotsvast”, zegt Peter. Hij heeft geen gebrek aan zelfvertrouwen, want de vrouwen zouden bij bosjes voor hem vallen.

“Ik ben naar het carnaval geweest, ik kon daar wel vijfhonderd vrouwen mee naar huis nemen”, aldus Peter.

Peter vervolgt: “Maar dat doe ik niet, want ik zoek geen golddigger. Ik zoek een gedreven vrouw die haar eigen kost kan verdienen.”

Ondertussen kan Peter zijn veters zelf strikken, dus dat hoeft zijn nieuwe vriendin alvast niet meer voor hem te doen.

Hij heeft wel een belangrijke eis. Zijn nieuwe vriendin moet jonger zijn. Hij legt uit: “Want ik heb veel energie. In mijn hart ben ik nog maar veertig, snap je het?”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder