-

Economie

Peter Gillis met spoed opgenomen

Peter Gillis, bekend van onder andere het programma “Familie Gillis: Massa is Kassa”, heeft niet alleen te maken gehad met de emotionele breuk met Nicol, maar ook met een ernstige z!ekenhuisopname die zijn leven op zijn kop zette. Hij deelt openhartig zijn ervaring en de impact die deze gebeurtenissen op hem hebben gehad.

Het begon vorig jaar toen Peter onwel werd tijdens een bezoek aan zijn zoon Mark. Hij zakte van zijn stoel en moest met spoed naar het z!ekenhuis worden vervoerd. Op dat moment waren zijn zoon Mark, Nicol en zijn dochter Inge aanwezig. In het z!ekenhuis werd gevreesd voor een hersenbl0eding en Peter raakte buiten bewustzijn. Het was een beangstigende situatie, waarbij Nicol en Inge afscheid van hem moesten nemen. De neuroloog gaf zelfs aan dat Peter in een lijkzak naar huis zou worden gebracht.

Peter herinnert zich nog dat zijn kinderen en Nicol in de familiekamer waren, terwijl hij met een hartslag van slechts dertig slagen per minuut vocht voor zijn leven. Gelukkig kwam hij langzaam bij bewustzijn en besloot hij op een opmerkelijke manier het z!ekenhuis te verlaten. Hij trok het infuus uit zijn lichaam, stapte in zijn onderbroek in zijn Rolls Royce en reed naar huis. Onderweg vroeg hij nog naar worstenbroodjes omdat hij honger had. Deze gebeurtenis heeft zijn kijk op het leven voorgoed veranderd.

Naast de z!ekenhuisopname heeft ook de breuk met Nicol grote invloed gehad op Peter. Sinds hun scheiding heeft hij zijn leven drastisch omgegooid. Hij heeft afscheid genomen van alc0hol en suikers. Hij herinnert zich dat hij vroeger samen met Nicol enorme hoeveelheden alc0hol consumeerde, waarbij ze wel vijftig tot zeventig glazen bier op een avond dronken. Hij at niet alleen zijn eigen bord leeg, maar ook dat van Nicol. Peter werkte voor vijf mensen en dronk voor zeven mensen. Het was een levensstijl die zijn tol eiste.

Nu, na de breuk met Nicol, is Peter gestopt met uit eten gaan en heeft hij zijn voedingsgewoonten drastisch aangepast. Hij vermijdt suikers en alc0hol, en heeft inmiddels 25 kilo verloren. Hij kookt zelf of laat gezond voedsel voor zich bereiden. Hij voelt zich aanzienlijk beter en streeft ernaar om nog eens tien kilo af te vallen. Hoewel hij niet uitsluit dat hij ooit nog alc0hol zal drinken, heeft hij er momenteel geen behoefte aan. De veranderingen in zijn levensstijl hebben hem een nieuwe kijk op het leven gegeven en hij voelt zich nu veel beter.

Het besef van de schadelijke gevolgen van zijn vroegere levensstijl, met overmatig alc0holgebruik en ongezonde eetgewoonten, heeft Peter Gillis doen inzien dat het tijd was voor verandering. De z!ekenhuisopname en het bijna verlies van zijn leven hebben hem wakker geschud en hem doen realiseren dat hij zijn gezondheid serieus moest nemen.

De transformatie die Peter heeft doorgemaakt, van een levensstijl vol overmatig alc0holgebruik en ongezonde voeding naar een gezondere benadering van het leven, is bewonderenswaardig. Het getuigt van zijn vastberadenheid en wilskracht om zijn gezondheid en welzijn te verbeteren.

Het verhaal van Peter Gillis toont aan dat soms ingrijpende gebeurtenissen nodig zijn om ons bewust te maken van de schadelijke patronen die we volgen. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan onze gezondheid en welzijn, en om verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die we maken.

De ervaringen van Peter Gillis dienen ook als een waarschuwing voor anderen. Overmatig alc0holgebruik en een ongezonde levensstijl kunnen ernstige gevolgen hebben voor onze gezondheid. Het is essentieel om bewust te zijn van de risico’s en om gezonde keuzes te maken.

Daarnaast illustreert het verhaal van Peter ook de kracht van verandering en zelfverbetering. Hij heeft laten zien dat het nooit te laat is om een nieuwe weg in te slaan, om gezondere gewoonten aan te leren en om beter voor jezelf te zorgen.

Terwijl Peter Gillis zijn nieuwe levensstijl voortzet, zal hij hopelijk inspiratie blijven bieden aan anderen die ook streven naar een gezonder en evenwichtiger leven. Zijn verhaal benadrukt het belang van zelfzorg, gezonde keuzes en het nemen van verantwoordelijkheid voor onze gezondheid.

Als we allemaal kunnen leren van de ervaringen van Peter Gillis, kunnen we streven naar een gezondere, gelukkigere en meer vervulde levensstijl. Het begint met bewustwording, moed en de bereidheid om positieve veranderingen aan te brengen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder