Connect with us

Economie

Peter Gillis heeft een nieuwe liefde aan de haak geslagen: ‘Dit is zijn nieuwe vriendin!’

Peter Gillis heeft een nieuwe liefde gevonden en is weer gelukkig in de liefde. De 61-jarige ondernemer heeft sinds twee maanden een relatie met Wendy van Hout, zo heeft hij onthuld in een interview met tijdschrift Privé.

Wat extra bijzonder is, is dat Wendy ook te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van Gillis’ televisieprogramma Massa is Kassa, dat dinsdagavond van start gaat.

In de voorgaande negen seizoenen van het programma was Gillis’ toenmalige partner Nicol Kremers te zien. Het nieuws van hun breuk werd afgelopen februari bekendgemaakt.

Eind vorig jaar was Gillis betrokken bij een incident waarbij hij verdacht werd van mishandel!ng van Kremers. Hoewel zij geen aangifte heeft gedaan, heeft ze wel een belastende verklaring afgelegd.

Gillis vertelt in het interview met Privé over de moeilijke periode die hij heeft doorgemaakt. Hij zegt: “Ik moet zeggen dat ik door een heel diep dal ben gegaan.

Van de ene op de andere dag was Nicol verdwenen, zelfs zonder haar spullen mee te nemen. We hebben vijf jaar lang een relatie gehad en dat kon ik niet zomaar afsluiten. Na ongeveer twee maanden heb ik het dagelijkse leven weer opgepakt.”

Een paar maanden later kruisten de paden van Gillis en Wendy elkaar op zijn eigen vakantiepark. Er was meteen een klik tussen hen.

Wendy deelt haar ervaring: “Het klinkt misschien vreemd als je elkaar net hebt ontmoet, maar het voelde meteen vertrouwd. Peter is ontzettend zorgzaam, dat merkte ik al snel.”

Gillis en Wendy genieten nu samen van hun nieuwe relatie. Hoewel het nog pril is, zijn ze beiden hoopvol over de toekomst. Wendy voegt eraan toe: “We zijn nog maar kort samen, maar we hebben het ontzettend leuk met elkaar. We kijken uit naar wat de toekomst ons brengt.”

Het is duidelijk dat Gillis na een moeilijke periode zijn leven weer op de rails heeft weten te krijgen en weer openstaat voor liefde en geluk.

Met Wendy aan zijn zijde lijkt hij weer een nieuw hoofdstuk te beginnen. Het publiek kan hen binnenkort volgen in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa, waarin ze samen te zien zullen zijn.

Het geluk lijkt Peter Gillis weer toe te lachen nu hij een nieuwe liefde heeft gevonden in Wendy van Hout. Hoewel de relatie nog pril is, zijn beiden enthousiast over de toekomst en genieten ze van elkaars gezelschap.

Gillis, die bekendheid vergaarde als ondernemer en televisiepersoonlijkheid, deelde zijn blijdschap over zijn nieuwe partner in een openhartig interview met Privé.

Na een turbulente periode waarin zijn vorige relatie met Nicol Kremers op de klippen liep en er beschuldigingen van mishandel!ng waren, was Gillis in een diep dal beland.

Het abrupte vertrek van Kremers zonder haar spullen mee te nemen was voor hem een schok. Hij had vijf jaar lang een relatie met haar gehad en het afsluiten van die periode kostte hem veel moeite. Na ongeveer twee maanden besloot Gillis echter om zijn dagelijkse leven weer op te pakken en vooruit te kijken.