-

Economie

Peter Gillis heeft een nieuwe liefde aan de haak geslagen: ‘Dit is zijn nieuwe vriendin!’

Peter Gillis heeft een nieuwe liefde gevonden en is weer gelukkig in de liefde. De 61-jarige ondernemer heeft sinds twee maanden een relatie met Wendy van Hout, zo heeft hij onthuld in een interview met tijdschrift Privé.

Wat extra bijzonder is, is dat Wendy ook te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van Gillis’ televisieprogramma Massa is Kassa, dat dinsdagavond van start gaat.

In de voorgaande negen seizoenen van het programma was Gillis’ toenmalige partner Nicol Kremers te zien. Het nieuws van hun breuk werd afgelopen februari bekendgemaakt.

Eind vorig jaar was Gillis betrokken bij een incident waarbij hij verdacht werd van mishandel!ng van Kremers. Hoewel zij geen aangifte heeft gedaan, heeft ze wel een belastende verklaring afgelegd.

Gillis vertelt in het interview met Privé over de moeilijke periode die hij heeft doorgemaakt. Hij zegt: “Ik moet zeggen dat ik door een heel diep dal ben gegaan.

Van de ene op de andere dag was Nicol verdwenen, zelfs zonder haar spullen mee te nemen. We hebben vijf jaar lang een relatie gehad en dat kon ik niet zomaar afsluiten. Na ongeveer twee maanden heb ik het dagelijkse leven weer opgepakt.”

Een paar maanden later kruisten de paden van Gillis en Wendy elkaar op zijn eigen vakantiepark. Er was meteen een klik tussen hen.

Wendy deelt haar ervaring: “Het klinkt misschien vreemd als je elkaar net hebt ontmoet, maar het voelde meteen vertrouwd. Peter is ontzettend zorgzaam, dat merkte ik al snel.”

Gillis en Wendy genieten nu samen van hun nieuwe relatie. Hoewel het nog pril is, zijn ze beiden hoopvol over de toekomst. Wendy voegt eraan toe: “We zijn nog maar kort samen, maar we hebben het ontzettend leuk met elkaar. We kijken uit naar wat de toekomst ons brengt.”

Het is duidelijk dat Gillis na een moeilijke periode zijn leven weer op de rails heeft weten te krijgen en weer openstaat voor liefde en geluk.

Met Wendy aan zijn zijde lijkt hij weer een nieuw hoofdstuk te beginnen. Het publiek kan hen binnenkort volgen in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa, waarin ze samen te zien zullen zijn.

Het geluk lijkt Peter Gillis weer toe te lachen nu hij een nieuwe liefde heeft gevonden in Wendy van Hout. Hoewel de relatie nog pril is, zijn beiden enthousiast over de toekomst en genieten ze van elkaars gezelschap.

Gillis, die bekendheid vergaarde als ondernemer en televisiepersoonlijkheid, deelde zijn blijdschap over zijn nieuwe partner in een openhartig interview met Privé.

Na een turbulente periode waarin zijn vorige relatie met Nicol Kremers op de klippen liep en er beschuldigingen van mishandel!ng waren, was Gillis in een diep dal beland.

Het abrupte vertrek van Kremers zonder haar spullen mee te nemen was voor hem een schok. Hij had vijf jaar lang een relatie met haar gehad en het afsluiten van die periode kostte hem veel moeite. Na ongeveer twee maanden besloot Gillis echter om zijn dagelijkse leven weer op te pakken en vooruit te kijken.

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder