Connect with us

Nieuwste

Peter Gillis hangt vuile was Nicol buiten: ‘Ik ben geen hond’

Peter Gillis wil niet dat Nicol nog langer zijn ex wordt genoemd. Toch hangt hij nu zelf de vuile was buiten over Nicol. “Ik heb er best veel verdriet van gehad”, geeft hij toe.

Iedereen weet ondertussen dat Peter en Nicol geen setje meer zijn. De ware reden is nog altijd niet echt geweten.

Er gaan geruchten de ronde dat Nicol zou zijn vreemdgegaan. Peter is nu voor het eerst openhartig over de breuk.

In gesprek met Story legt hij uit: “We zijn vijf jaar samen geweest, maar het ging niet meer en we zijn als goede maatjes uit elkaar gegaan.”

Peter vervolgt: “Op een bepaald moment koos ze haar eigen weg.” Hij laat uitschijnen dat het niet zijn keuze was om uit elkaar te gaan.

“Ik heb best veel verdriet gehad van de breuk met Nicol. Dat deed me veel pijn”, aldus de reality ster.

Hebben de twee nu nog wel contact? “In het begin spraken we elkaar nog wel, maar de laatste tijd is ons contact minder. De laatste zes weken heb ik Nicol niet meer gesproken.”

Zes maanden voor de breuk zou Peter zich zwaar misdragen hebben jegens Nicol. Volgens bronnen zou hij haar in elkaar geslagen hebben. Ook zou hij in haar neus hebben gebeten en een oorbel uit haar oor hebben getrokken.

Beiden weigerden het voorval ooit te bevestigen. Wel legde Nicol een officiële verklaring af over het voorval.

Peter en Nicol

Daarover zegt Peter nu: “Ik heb die verklaring niet gelezen, ik hoor straks wel wat erin staat. Ik was er zelf bij, dus ik weet wat er gebeurd is.”

Peter zegt dat er weinig is gebeurd. “Ik ben geen hond, ik heb Nicol niet gebeten. Maar laten we dat onderzoek maar afwachten.”

“Tot die tijd ga ik niet vertellen wat er allemaal gebeurd zou zijn. Ik zie het onderzoek met vertrouwen tegemoet, ik heb Nicol niet mishandeld”, besluit de vakantieparkengigant.