Connect with us

Nieuwste

Peter Gillis en nieuwe vriendin Wendy hebben groots nieuws: ‘We gaan trouwen!’

Peter Gillis is nog maar pas een setje met zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout of ze kondigen al een grote stap aan.

Ze hebben het nu al openlijk over een huwelijk. Peter onthult: “Ik heb eens gepolst of Wendy zou willen trouwen en ze zei ja.”

Na de breuk met Nicol vond Peter algauw een nieuwe liefde in de persoon van Wendy. Hij is stapelverliefd. Hoewel ze nog maar enkele maanden samen zijn, denken ze nu al over de volgende stap.

Binnenkort gaan ze alvast samenwonen. Peter vertelde aan Story: “Wendy zal na de zomer bij me intrekken en we gaan op zolder een werkruimte voor haar maken.”

De realityster vervolgt: “Daarnaast zullen we veel in Spanje te vinden zijn, als onze agenda’s dat toelaten.”

“Ik heb een nieuw penthouse in Spanje gekocht, met uitzicht op zee en drie slaapkamers, dan kunnen de kinderen van Wendy ook mee.”

Peter is helemaal in de wolken van zijn Wendy en ziet de toekomst met haar helemaal zitten. De twee willen naast samenwonen nog een grote stap zetten.

Ze hadden het zelfs al over trouwen. “Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen.”

Peter blijft dus niet bij de pakken zitten en wil Nicol zo snel mogelijk wissen uit zijn geheugen. “Ik heb al gepolst of Wendy wil trouwen en ze zei ja.”

Wendy is eveneens heel zeker van zijn liefde voor Peter. Dat vertelt ze aan Story. Ze stelde haar dochter van 17, haar vier zonen van 4, 9, 11 en 19 al aan Peter voorgesteld.

De brunette zegt: “Ze hadden gelijk een goede klik.” Komt er dan nog een zesde kindje aan voor haar. “Er komt geen zesde kind meer bij”, klinkt het kordaat.