-

Nieuwste

Peter Gillis en nieuwe vriendin Wendy hebben groots nieuws: ‘We gaan trouwen!’

Peter Gillis is nog maar pas een setje met zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout of ze kondigen al een grote stap aan.

Ze hebben het nu al openlijk over een huwelijk. Peter onthult: “Ik heb eens gepolst of Wendy zou willen trouwen en ze zei ja.”

Na de breuk met Nicol vond Peter algauw een nieuwe liefde in de persoon van Wendy. Hij is stapelverliefd. Hoewel ze nog maar enkele maanden samen zijn, denken ze nu al over de volgende stap.

Binnenkort gaan ze alvast samenwonen. Peter vertelde aan Story: “Wendy zal na de zomer bij me intrekken en we gaan op zolder een werkruimte voor haar maken.”

De realityster vervolgt: “Daarnaast zullen we veel in Spanje te vinden zijn, als onze agenda’s dat toelaten.”

“Ik heb een nieuw penthouse in Spanje gekocht, met uitzicht op zee en drie slaapkamers, dan kunnen de kinderen van Wendy ook mee.”

Peter is helemaal in de wolken van zijn Wendy en ziet de toekomst met haar helemaal zitten. De twee willen naast samenwonen nog een grote stap zetten.

Ze hadden het zelfs al over trouwen. “Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen.”

Peter blijft dus niet bij de pakken zitten en wil Nicol zo snel mogelijk wissen uit zijn geheugen. “Ik heb al gepolst of Wendy wil trouwen en ze zei ja.”

Wendy is eveneens heel zeker van zijn liefde voor Peter. Dat vertelt ze aan Story. Ze stelde haar dochter van 17, haar vier zonen van 4, 9, 11 en 19 al aan Peter voorgesteld.

De brunette zegt: “Ze hadden gelijk een goede klik.” Komt er dan nog een zesde kindje aan voor haar. “Er komt geen zesde kind meer bij”, klinkt het kordaat.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder