-

Nieuwste

Patty Brard barst in tranen uit tijdens uitzending: ‘Dit is ongelooflijk hartverscheurend’

Patty Brard en haar dochter Priscilla Nasi hebben jarenlang een zeer moeizame relatie gehad, maar vandaag de dag gaat het beter dan ooit.

Na een hereniging van drie jaar geleden, hebben ze hun band weer weten te herstellen. De ontmoeting vond plaats in het appartement van Evert Santegoeds, waar de emotionele hereniging plaatsvond.

Het is een groot schandaal dat nu aan het licht komt: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’ Patty is vol trots over het werk dat Priscilla doet bij Dierenopvang Amsterdam.

“Het is prachtig om te zien hoe ze zich ontwikkelt, eerst als vrijwilliger en nu heeft ze een vaste baan”, vertelt Patty met trots.

Naast het werk bij de dierenopvang, zijn Patty en Priscilla ook bezig met het opzetten van een sieradenlijn samen. Patty is enthousiast:

“Het is zo leuk om met je dochter te werken. Ik houd ontzettend veel van haar en het geeft ons een goede reden om samen tijd door te brengen”, zegt ze glimlachend tijdens een interview in Koffietijd.

Hoe is het contact nu eigenlijk tussen Patty en haar dochter? “In het begin wilden we alle tijd die we gemist hadden met elkaar inhalen, maar dat voelde beklemmend voor Priscilla”, legt Patty uit.

“Ik moest leren om los te laten en zij moest wennen aan een bemoeizuchtige moeder in haar leven natuurlijk”, voegt ze lachend toe.

Onlangs heeft Patty laten weten dat ze ontzettend blij is dat haar dochter weer deel uitmaakt van haar leven. Priscilla stuurt haar dagelijks appjes, iets waar Patty erg gelukkig van wordt. “Dat maakt me zo blij”, zegt ze met een glimlach.

Tijdens een uitzending van een televisieprogramma wordt Patty tot tranen toe geroerd. Quinty Trustfull brengt haar een videoboodschap van Priscilla.

In de boodschap zegt Priscilla trots te zijn op haar moeder en alles wat ze heeft bereikt. Door de lieve woorden van haar dochter is Patty ontroerd. “Dit is verschrikkelijk, ik ben aan het huilen. Mijn make-up!” zegt Patty met een mengeling van lach en tranen.

Het is duidelijk dat moeder en dochter nu volop genieten van elkaars gezelschap en hun samenwerking. Ze hebben een weg gevonden om hun moeizame verleden achter zich te laten en zich te richten op een liefdevolle en positieve relatie.

Patty en Priscilla zijn vastbesloten om samen mooie momenten te delen en hun band verder te versterken, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder