Connect with us

Nieuwste

Opnieuw zware tegenslag voor Rob de Nijs: ‘Verdrietig en lamgeslagen’

De vrouw van Rob de Nijs, Jet, deelde opnieuw een droevig bericht op Instagram. Terwijl de zanger revalideert, kregen ze te horen dat hun petekind leukemie heeft.

Jet steekt van wal: “Gevoelens van dankbaarheid en trots wisselen elkaar af met gevoelens van angst en verdriet. In een mooi artikel in de Telegraaf kondigde Joop van den Ende zaterdag aan dat er een musical over Robs leven verschijnt.”

Jet zegt dat dit een grote eer is. Maar toch is er niet alleen vreugde. Een dag voordien kregen zij en Rob vreselijk nieuws te horen.

“De dag hiervoor hoorden we dat ons petekind, waar we zoveel van houden wederom gevloerd is door leukemie. We zijn lamgeslagen en verdrietig.”

“Lief meisje, knappe prachtige schat we staan naast je! Altijd! Dat kaarsje brandt”, geeft Jet nog mee aan haar volgers.

De volgers steunen Jet massaal. Iemand schrijft: “Wat vreselijk! Ik wens jullie en vooral dit meisje en alle naasten heel veel kracht om opnieuw de strijd aan te moeten gaan en bid met jullie mee voor een goed herstel.”

Vorige week onthulde Jet hoe het nu gaat met Rob. Nadat hij thuis zware ademhalingsproblemen kreeg, moest hij moet spoed worden afgevoerd.

De familie van de zanger doorstond dan ook bange momenten. Jet slaagde erin om haar man zelf te reanimeren tot de komst van de hulpdiensten. Anders was hij er wellicht niet meer geweest.

Ondertussen is zijn situatie wel stabiel. Dat liet Jet onlangs weten in Tijd voor Max. “Hij is uit het zi*kenhuis, hij revalideert nu in een revalidatiecentrum.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jet De Nijs (@jetdenijs)