-

Nieuwste

Opnieuw gezinsuitbreiding voor Maxime Meiland: ‘Derde kindje’

Een maand geleden liet Maxime Meiland weten dat ze dolgraag nog een derde kindje zou willen. Daar komt ze nu op terug.

Maxime vertelt aan weekblad Story: “Ik heb er toch nog eens goed over nagedacht en ook een en ander besproken met Leroy.”

“Stel dat ik nu zwanger zou raken, wordt het wel heel druk met drie jonge kinderen. Claire is ondertussen vijf jaar en Vivé blaast in september twee kaarsjes uit.”

Aan de ene kant is het wel leuk om snel achter elkaar kinderen te krijgen, vindt de blondine. Maar dan zit je daarna wel jaren in de luiers. Dat vindt de realityster niet zo handig.

“Dat is voor ons bijna niet te doen. Zeker omdat we nu pas ons nieuw pension hebben geopend”, verduidelijkt Maxime.

Vorige maand onthulde Maxime nog dat haar spiraaltje verwijderd is. “Ik gebruik geen andere anticonceptie. Dat deden mijn oma en moeder ook nooit”, vertelde ze.

“Nee, Leroy en ik gebruiken ook geen condooms, dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, vertelt Maxime. Ook heeft ze haar hele leven geworsteld met anticonceptie. “Het is altijd een hele strijd geweest”, aldus de dochter van Martien en Erica.

Nu komt ze toch terug op die uitspraak, want ze heeft besloten om toch nog even te wachten met gezinsuitbreiding.

“Leroy en ik hebben dus besloten om nog even te wachten met een derde kindje. Ik ben nog jong, dus over vijf jaar kijken we verder.”

Ondertussen blijkt ook dat hun gloednieuwe pension niet voldoet aan de vereiste voorschriften. Zo vergaten de Meilandjes een omgevingsvergunning aan te vragen.

Maxime Meiland

Ze krijgen nu nog even tijd om die aan te vragen. Pas als alles rond is mogen ze dan gasten gaan ontvangen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder