Connect with us

Nieuwste

Opnieuw gezinsuitbreiding voor Maxime Meiland: ‘Derde kindje’

Een maand geleden liet Maxime Meiland weten dat ze dolgraag nog een derde kindje zou willen. Daar komt ze nu op terug.

Maxime vertelt aan weekblad Story: “Ik heb er toch nog eens goed over nagedacht en ook een en ander besproken met Leroy.”

“Stel dat ik nu zwanger zou raken, wordt het wel heel druk met drie jonge kinderen. Claire is ondertussen vijf jaar en Vivé blaast in september twee kaarsjes uit.”

Aan de ene kant is het wel leuk om snel achter elkaar kinderen te krijgen, vindt de blondine. Maar dan zit je daarna wel jaren in de luiers. Dat vindt de realityster niet zo handig.

“Dat is voor ons bijna niet te doen. Zeker omdat we nu pas ons nieuw pension hebben geopend”, verduidelijkt Maxime.

Vorige maand onthulde Maxime nog dat haar spiraaltje verwijderd is. “Ik gebruik geen andere anticonceptie. Dat deden mijn oma en moeder ook nooit”, vertelde ze.

“Nee, Leroy en ik gebruiken ook geen condooms, dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, vertelt Maxime. Ook heeft ze haar hele leven geworsteld met anticonceptie. “Het is altijd een hele strijd geweest”, aldus de dochter van Martien en Erica.

Nu komt ze toch terug op die uitspraak, want ze heeft besloten om toch nog even te wachten met gezinsuitbreiding.

“Leroy en ik hebben dus besloten om nog even te wachten met een derde kindje. Ik ben nog jong, dus over vijf jaar kijken we verder.”

Ondertussen blijkt ook dat hun gloednieuwe pension niet voldoet aan de vereiste voorschriften. Zo vergaten de Meilandjes een omgevingsvergunning aan te vragen.

Maxime Meiland

Ze krijgen nu nog even tijd om die aan te vragen. Pas als alles rond is mogen ze dan gasten gaan ontvangen.