-

Nieuwste

Op zoek naar de vader (19): Sarah (30) zwanger na romantisch avontuur op het str*nd

Sarah-Jayne Snow (30) heeft na een avondje uitgaan op Tenerife een romantische strandervaring beleefd met een 19-jarige jongeman.

Ondanks het leeftijdsverschil tussen de twee, besloten ze om een 0nenightstand te hebben. Na hun nachtelijke avontuur wisselden ze geen telefoonnummers of andere contactgegevens uit.

Nu Snow erachter is gekomen dat ze zwanger is, wil ze graag in contact komen met de vader van haar kind.

Snow heeft echter weinig informatie over de man. Ze weet alleen zijn leeftijd en dat hij in het Braehead Shopping Centre in Glasgow werkt.

Snow heeft een foto van hen samen gemaakt tijdens hun strandavontuur en deze gedeeld met haar zus. Nu heeft ze de foto op sociale media geplaatst om de vader van haar kind op te sporen.

In een interview met The Sun vertelt Snow dat ze de vader van haar kind wil vinden, zodat hij betrokken kan zijn bij het leven van hun zoon.

Het is voor haar van groot belang dat haar zoon weet wie zijn vader is en waar hij vandaan komt. Snow is niet op zoek naar financiële steun van de vader, maar hoopt dat hij en zijn familie betrokken willen zijn bij het leven van hun zoon.

Snow heeft beelden van haar vakantie op TikTok geplaatst met de tekst: “Kennen jullie de 19-jarige man op de foto? Hij wordt vader!” en de hashtag #helpmefindhim.

De video is al meer dan 2,2 miljoen keer bekeken en veel mensen hebben hun steun betuigd aan Snow in haar z0ekt0cht.

Hoewel Snow haar z0ekt0cht nu publiekelijk heeft gemaakt, is het niet makkelijk om de vader van haar kind te vinden.

Ze heeft de foto van hen samen gedeeld, maar dat is niet genoeg om de man te vinden. Snow heeft de z0ekt0cht een maand geleden gestart en heeft tot nu toe geen succes gehad.

Op 26 april is Snow bevallen van een zoon, die de naam Forrest Greyson Thomas Snow draagt. Hoewel ze op dit moment een alleenstaande moeder is, blijft ze vastbesloten om de vader van haar kind te vinden.

Voor haar is het van groot belang dat haar zoon zijn vader leert kennen en weet waar hij vandaan komt.

Het verhaal van Snow is hartverscheurend en ontroerend tegelijkertijd. Het laat zien hoe belangrijk het is om te weten waar je vandaan komt en hoe groot de behoefte is aan een compleet gezin.

Hoewel Snow haar z0ekt0cht publiekelijk heeft gemaakt, is het niet altijd makkelijk om de vader van je kind te vinden.

Haar verhaal laat echter zien dat je nooit moet opgeven en altijd moet blijven vechten voor wat belangrijk is in het leven.

We hopen dan ook dat Snow de vader van haar kind snel zal vinden en dat haar zoon opgroeit in een liefdevol en compleet gezin.

@sarah.jayne.snow Anyone know this guy from Glasgow I met in Tenerife 5/6th August, he works in Braehead Shopping Centre (or did, not sure anymore) #helpmefindhim #getthisonhisfyp #findhim #fyp #tenerife #glasgow #holiday ♬ Never Forget You – Noisettes

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder