-

Nieuwste

Ondanks verlies van 90.000 euro aan toyboy uit Sri Lanka, houdt Diane (60) nog steeds van hem

De Schotse Diane De Zoysa (60) dacht de liefde van haar leven te hebben gevonden op Sri Lanka, maar dat liep allemaal helemaal anders.

Haar toy boy husband, zoals de 26-jarige Priyanjana De Zoysa wordt genoemd, werd verm00rd en De Zoysa is na lange tijd vast te hebben gezeten in Sri Lanka eindelijk terug in Schotland, met een lege bankrekening.

De Zoysa ontmoette haar 26-jarige lover in 2011 tijdens een vakantie in Sri Lanka, waar ze een heftige romance aan ging met de hotelmedewerker.

Uiteindelijk stapten de twee zeven maanden later in het huwelijksbootje, voordat ze in 2015 zou emigreren naar Sri Lanka. Maar al snel bleek haar man nogal op geld belust te zijn. “Toen ik hier kwam wilde hij constant geld van mij hebben”, vertelde ze aan MailOnline.

De Zoysa spendeerde al haar 90.000 pond aan spaargeld aan haar 26-jarige man. Ze verkocht haar huis in Musselburgh en gebruikte het geld om een huis te bouwen in Sri Lanka en een busje te kopen voor haar hubby.

Tot het noodlot toesloeg: Priyanjana werd het afgelopen jaar verm00rd door g*ngsters. Zijn vrouw bleef gestrand achter in het land.

De familie van Priyanjana hield haar onder huisarrest en verb0den haar om het huis te verkopen. Ook eisten ze het geld van haar pensioen.

“Ik kon daar echt niet langer blijven”, vertelt ze emotioneel aan the Daily Record. “Ik voel me best wel dom nu dat ik niet geluisterd heb naar mijn familie en vrienden omdat zij me zeiden dat het alleen maar om het geld ging.

Ik dacht dat hij echt van mij hield, maar het is duidelijk dat dat niet zo is. Ik wilde hen bewijzen dat ze ongelijk hadden.”

Ze vertelt verder dat de familie van haar echtgenoot haar eigenlijk twee jaar lang huisarrest hadden gegeven. “Ik mocht nergens heen, niet eens naar het strand.”

Achteraf lijkt het er volgens de vrouw ook nog eens op dat haar echtgenoot vreemdging. Dat ontdekte ze toen ze papieren vond bij zijn persoonlijke spullen.

Ze gelooft dat haar echtgenoot is verm00rd door mensen die het geld dat hij had door haar van hem wilden afpakken.

“Zijn vrienden vertelden mij dat ze jaloers waren omdat hij rijk was. Ze waren jaloers omdat hij een mooi huis, een minibus en een tuk-tuk had. Ze ch*nteerden hem. Hij gaf ze toen wat geld, maar ze wilden meer. Omdat hij niet meer gaf hebben ze hem d00dgeschoten. Ze hebben hem zeker gezocht.”

Uiteindelijk lukte het haar om weg te komen bij de familie van haar 0verleden echtgenoot en verbleef ze bij een paar vrienden.

Al het geld wat ze nog had investeerde ze in wegkomen uit Sri Lanka, waardoor ze op dit moment ook nog eens een schuld van 4000 pond op haar creditcard heeft.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder