-

Economie

Officieel: Prinses Alexia heeft een vriendje en deelt romantische foto

Het privéleven van prinses Alexia van Oranje is vaak het onderwerp van speculatie en geruchten, maar deze week zijn die geruchten bevestigd.

Eerder deze week deelde de prinses een kort filmpje op haar Instagram waarop ze aan het varen was met een jongen. Al snel gingen de geruchten rond dat dit haar vriendje zou zijn.

Vandaag heeft de prinses echter een foto gedeeld op haar Instagram story waarop ze zoenend te zien is met dezelfde jongen. Bij de foto schreef ze “Love you”, waarmee ze de relatie officieel maakt.

De prinsessen van het Koninklijk Huis gingen afgelopen zomer op vakantie naar Griekenland. Volgens verschillende mediabronnen namen zij voor het eerst hun vriendjes mee op vakantie, zowel in Nederland als Argentinië.

Het tijdschrift Story beweerde eerder dat zij foto’s in handen hadden van de jonge stelletjes, maar deze niet gingen delen.

Zomerfotosessie 2021 bij Paleis Huis ten Bosch in Den Haag
Summer photo session 2021 at Palace Huis ten Bosch in The Hague
Op de foto / On the photo: Prinses Alexia / Princess Alexia

Nu heeft prinses Alexia zelf een foto gedeeld waarop ze zoenend te zien is met haar vriendje.

Het is niet bekend hoe lang de relatie tussen prinses Alexia en haar vriendje al aan de gang is, maar de foto lijkt te suggereren dat het om een serieuze relatie gaat.

Het is ook niet bekend wie de jongen is en of hij ook van koninklijke afkomst is. De koninklijke familie heeft nog geen commentaar gegeven op de foto van de prinses.

De foto heeft veel reacties uitgelokt op sociale media. Sommige mensen zijn blij voor de prinses en wensen haar het beste toe, terwijl anderen zich afvragen of het wel gepast is voor een lid van de koninklijke familie om een dergelijke foto te delen.

Er zijn ook mensen die zich afvragen of de prinses niet beter had moeten nadenken voordat ze deze foto deelde, aangezien het haar privacy kan schenden.

Het is niet de eerste keer dat een lid van de koninklijke familie in het nieuws komt vanwege zijn of haar privéleven.
prinses Alexia

Zo was prinses Amalia onlangs in het nieuws vanwege haar besluit om een tussenjaar te nemen voordat ze begint aan haar studie aan de Universiteit van Leiden.
prinses Alexia

Ook prinses Beatrix en prinses Mabel hebben in het verleden veel aandacht gekregen vanwege hun privéleven.
prinses Alexia

Het is duidelijk dat de leden van de koninklijke familie niet altijd kunnen rekenen op privacy en dat hun persoonlijke leven vaak onder een vergrootglas ligt.

Het is daarom belangrijk dat zij zich bewust zijn van de impact van hun acties op hun imago en op de koninklijke familie als geheel.

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder