-

Economie

Officieel: Prinses Alexia heeft een vriendje en deelt romantische foto

Het privéleven van prinses Alexia van Oranje is vaak het onderwerp van speculatie en geruchten, maar deze week zijn die geruchten bevestigd.

Eerder deze week deelde de prinses een kort filmpje op haar Instagram waarop ze aan het varen was met een jongen. Al snel gingen de geruchten rond dat dit haar vriendje zou zijn.

Vandaag heeft de prinses echter een foto gedeeld op haar Instagram story waarop ze zoenend te zien is met dezelfde jongen. Bij de foto schreef ze “Love you”, waarmee ze de relatie officieel maakt.

De prinsessen van het Koninklijk Huis gingen afgelopen zomer op vakantie naar Griekenland. Volgens verschillende mediabronnen namen zij voor het eerst hun vriendjes mee op vakantie, zowel in Nederland als Argentinië.

Het tijdschrift Story beweerde eerder dat zij foto’s in handen hadden van de jonge stelletjes, maar deze niet gingen delen.

Zomerfotosessie 2021 bij Paleis Huis ten Bosch in Den Haag
Summer photo session 2021 at Palace Huis ten Bosch in The Hague
Op de foto / On the photo: Prinses Alexia / Princess Alexia

Nu heeft prinses Alexia zelf een foto gedeeld waarop ze zoenend te zien is met haar vriendje.

Het is niet bekend hoe lang de relatie tussen prinses Alexia en haar vriendje al aan de gang is, maar de foto lijkt te suggereren dat het om een serieuze relatie gaat.

Het is ook niet bekend wie de jongen is en of hij ook van koninklijke afkomst is. De koninklijke familie heeft nog geen commentaar gegeven op de foto van de prinses.

De foto heeft veel reacties uitgelokt op sociale media. Sommige mensen zijn blij voor de prinses en wensen haar het beste toe, terwijl anderen zich afvragen of het wel gepast is voor een lid van de koninklijke familie om een dergelijke foto te delen.

Er zijn ook mensen die zich afvragen of de prinses niet beter had moeten nadenken voordat ze deze foto deelde, aangezien het haar privacy kan schenden.

Het is niet de eerste keer dat een lid van de koninklijke familie in het nieuws komt vanwege zijn of haar privéleven.
prinses Alexia

Zo was prinses Amalia onlangs in het nieuws vanwege haar besluit om een tussenjaar te nemen voordat ze begint aan haar studie aan de Universiteit van Leiden.
prinses Alexia

Ook prinses Beatrix en prinses Mabel hebben in het verleden veel aandacht gekregen vanwege hun privéleven.
prinses Alexia

Het is duidelijk dat de leden van de koninklijke familie niet altijd kunnen rekenen op privacy en dat hun persoonlijke leven vaak onder een vergrootglas ligt.

Het is daarom belangrijk dat zij zich bewust zijn van de impact van hun acties op hun imago en op de koninklijke familie als geheel.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder