-

Economie

Officieel: Prinses Alexia heeft een vriendje en deelt romantische foto

Het privéleven van prinses Alexia van Oranje is vaak het onderwerp van speculatie en geruchten, maar deze week zijn die geruchten bevestigd.

Eerder deze week deelde de prinses een kort filmpje op haar Instagram waarop ze aan het varen was met een jongen. Al snel gingen de geruchten rond dat dit haar vriendje zou zijn.

Vandaag heeft de prinses echter een foto gedeeld op haar Instagram story waarop ze zoenend te zien is met dezelfde jongen. Bij de foto schreef ze “Love you”, waarmee ze de relatie officieel maakt.

De prinsessen van het Koninklijk Huis gingen afgelopen zomer op vakantie naar Griekenland. Volgens verschillende mediabronnen namen zij voor het eerst hun vriendjes mee op vakantie, zowel in Nederland als Argentinië.

Het tijdschrift Story beweerde eerder dat zij foto’s in handen hadden van de jonge stelletjes, maar deze niet gingen delen.

Zomerfotosessie 2021 bij Paleis Huis ten Bosch in Den Haag
Summer photo session 2021 at Palace Huis ten Bosch in The Hague
Op de foto / On the photo: Prinses Alexia / Princess Alexia

Nu heeft prinses Alexia zelf een foto gedeeld waarop ze zoenend te zien is met haar vriendje.

Het is niet bekend hoe lang de relatie tussen prinses Alexia en haar vriendje al aan de gang is, maar de foto lijkt te suggereren dat het om een serieuze relatie gaat.

Het is ook niet bekend wie de jongen is en of hij ook van koninklijke afkomst is. De koninklijke familie heeft nog geen commentaar gegeven op de foto van de prinses.

De foto heeft veel reacties uitgelokt op sociale media. Sommige mensen zijn blij voor de prinses en wensen haar het beste toe, terwijl anderen zich afvragen of het wel gepast is voor een lid van de koninklijke familie om een dergelijke foto te delen.

Er zijn ook mensen die zich afvragen of de prinses niet beter had moeten nadenken voordat ze deze foto deelde, aangezien het haar privacy kan schenden.

Het is niet de eerste keer dat een lid van de koninklijke familie in het nieuws komt vanwege zijn of haar privéleven.
prinses Alexia

Zo was prinses Amalia onlangs in het nieuws vanwege haar besluit om een tussenjaar te nemen voordat ze begint aan haar studie aan de Universiteit van Leiden.
prinses Alexia

Ook prinses Beatrix en prinses Mabel hebben in het verleden veel aandacht gekregen vanwege hun privéleven.
prinses Alexia

Het is duidelijk dat de leden van de koninklijke familie niet altijd kunnen rekenen op privacy en dat hun persoonlijke leven vaak onder een vergrootglas ligt.

Het is daarom belangrijk dat zij zich bewust zijn van de impact van hun acties op hun imago en op de koninklijke familie als geheel.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder