Connect with us

Economie

Nieuws over Rob de Nijs (80): ‘Hij heeft gev0chten…’

Rob de Nijs, een van Nederlands bekendste zangers, werd twee weken geleden met spoed opgenomen in het z!ekenhuis nadat hij thuis onwel was geworden. Zijn vrouw Jet moest hem rean!meren totdat de hulpd!ensten arriveerden.

De situatie was zeer ernstig en de familie werd gevraagd om naar het z!ekenhuis te komen. Zijn drie zonen, broer Bert en ex-vrouw Belinda Meuldijk kwamen langs en beloofden om in de buurt te blijven voor het geval dat nodig zou zijn.

De situatie was volgens de familie ‘zorgelijk’ en ‘kritiek’, maar Rob kwam de eerste nacht toch ‘rustig’ door. De doktoren waren verbaasd over zijn stabiliteit en Jet schreef op Instagram trots te zijn op Robs enorme *echt- en levenslust, want ‘leven wil hij’.

Ze riep ook mensen op om een kaars voor hun raam te zetten om Rob te steunen en daar werd massaal gehoor aan gegeven, niet alleen in Nederland maar ook in België.

Gisteravond werd bekend dat Rob aan de beterende hand is en het z!ekenhuis vandaag mag verlaten. Hij gaat echter niet naar huis, maar wordt overgebracht naar een revalidatiecentrum op een onbekende locatie waar hij verder aan zijn herstel kan werken.

Dit is goed nieuws voor de vele fans van Rob, die de afgelopen weken massaal hun steun betuigden aan de zanger en zijn familie.

Rob de Nijs is al meer dan vijftig jaar actief als zanger en heeft vele hits op zijn naam staan, zoals “Het werd zomer”, “Malle Babbe” en “Jan Klaassen de trompetter”.

Hij is niet alleen populair in Nederland, maar ook in België en Duitsland. Rob heeft in zijn lange carrière vele prijzen gewonnen en heeft een enorme schare fans opgebouwd.

Het nieuws van zijn z!ekenhuisopname kwam dan ook als een schok voor veel mensen. Velen waren bezorgd over zijn gezondheid en hoopten op een snel herstel.

De steunbetuigingen stroomden binnen via sociale media en de kaarsenactie van Jet werd massaal 0pgepakt.

Nu Rob aan de beterende hand is, lijkt er weer hoop te zijn voor de toekomst. Hij zal naar een revalidatiecentrum gaan om verder aan zijn herstel te werken.

Het is niet bekend hoelang dit proces zal duren en wanneer hij weer op het podium zal staan. Maar dat hij er alles aan zal doen om terug te keren naar zijn passie, daar twijfelt niemand aan.

Het is bewonderenswaardig om te zien hoeveel steun Rob de afgelopen weken heeft ontvangen van zijn fans en hoeveel liefde er is voor deze iconische zanger.

Zijn muziek heeft de harten van velen veroverd en zijn persoonlijkheid heeft hem tot een geliefde figuur gemaakt in de Nederlandse showbusiness.

Het is duidelijk dat Rob de Nijs nog steeds een enorme invloed heeft op de muziekwereld en de harten van mensen.