-

Economie

Nicol Kremers laat verrassende tatoeage zetten op haar achterwerk!

Nicol Kremers, bekend van het SBS6-programma Massa is Kassa, heeft het moeilijk na haar relatiebreuk met ex-vriendje Peter Gillis.

Ze beweert door hem met lege handen op straat te zijn gezet, terwijl hij zo’n 85 miljoen op de bank heeft staan.

Maar Nicol is niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft een nieuwe bron van inkomsten gevonden: ze verkoopt foute kiekjes van zichzelf op het platform AlleenFans voor een bedrag van 20 euro per maand. En dat blijkt een groot succes, want ze heeft naar eigen zeggen al ruim 150.000 euro verdiend met de verkoop van haar foto’s.

Nu heeft Nicol ook een nieuwe tatoeage laten zetten op haar achterwerk. Het lijkt te gaan om de naam van een fan, al is het niet duidelijk of daarvoor betaald is.

Wellicht heeft Peter Gillis wel het hoogste bod uitgebracht en staat hij nu vereeuwigd op het achterwerk van Nicolleke. De video waarin de tatoeage wordt onthuld, wordt binnenkort verwacht.

Het leven van Nicol Kremers na haar breuk met Peter Gillis
Na haar breuk met Peter Gillis heeft Nicol Kremers het niet makkelijk gehad. Ze beweert door haar ex-vriendje met lege handen op straat te zijn gezet, terwijl hij miljoenen op de bank heeft staan.

Om toch in haar levensonderhoud te voorzien, heeft ze haar bekendheid ingezet en is ze gestart met het verkopen van foute kiekjes van zichzelf op het platform AlleenFans.

Voor een bedrag van 20 euro per maand kunnen geïnteresseerden de foto’s bekijken en naar eigen zeggen heeft Nicol al ruim 150.000 euro verdiend.

Nicol heeft de smaak te pakken en heeft recentelijk een nieuwe tatoeage op haar achterwerk laten zetten. Het lijkt te gaan om de naam van een fan, al is het niet bekend of daarvoor betaald is.

Het is ook mogelijk dat het Peter Gillis is die vereeuwigd staat op het achterwerk van Nicolleke. We zullen het binnenkort zien in de video waarin de tatoeage wordt onthuld.

Het succes van AlleenFans
Nicol is niet de enige bekendheid die geld verdient met AlleenFans. Steeds meer beroemdheden zetten het platform in om hun fans exclusieve content te bieden.

Het idee is simpel: fans betalen een bedrag per maand om toegang te krijgen tot de exclusieve foto’s en video’s van hun idool. Het is een manier om een extra inkomen te genereren en tegelijkertijd de band met de fans te versterken.

Maar AlleenFans is niet zonder controverse. Het platform wordt ook veelvuldig gebruikt voor de verkoop van expliciete content, wat heeft geleid tot discussies over de grenzen van wat wel en niet acceptabel is op het platform.

Nicol Kremers richt zich voornamelijk op foute kiekjes, maar er zijn ook bekendheden die expliciete content aanbieden op het platform.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder