-

Algemeen

Moeder Heidi vindt liefde bij toyboy uit Gambia. Maar dan gebeurt er iets ingrijpends

Een vreemd verhaal uit het Verenigd Koninkrijk. Daar liet Heidi Hepworth (44) haar man en negen kinderen in de steek na 23 jaar huwelijk. Ze liet haar gezin achter voor Salieu Jallow (32) uit Gambia.

Heidi leerde Jallow kennen via Facebook. Deze laatste had haar een vriendschapsverzoek en berichtje gestuurd. Voordien kenden ze elkaar dus totaal niet.

De moeder van negen kinderen was toen 23 jaar samen met haar echtgenoot Andy. Ze hadden samen zes kinderen en Heidi had al drie kinderen uit een ander huwelijk.

Andy is helemaal kapot van de situatie en deed zijn verhaal in de krant. Hij denkt dat Heidi een midlife crisis ondergaat. “De persoon die zij is geworden, is vreselijk. Een liefhebbende moeder zou toch nooit naar Gambia gaan om daar de grote sier te maken met een nieuwe vriend.”

Hij had echter nooit gedacht dat ook Heidi via de media zou reageren. Ze zegt in een interview totaal geen spijt te hebben. De vrouw zegt dat ze gewoon haar hart volgde. Naar eigen zeggen was ze ongelukkig met Andy.

“Ik had het heel moeilijk om mijn kinderen achter te laten, maar ze konden niet mee. Dus had ik geen andere keuze.”

“Ik ben aangeslagen van de bedreigingen naar mij toe. Omdat ik zogezegd mijn kinderen in de steek heb gelaten. Dat is dus niet het geval.”

Haar drie jongste kinderen wonen bij haar oudste dochter. “Ik ben elke dag online en we videochatten met elkaar. Ze zien er echt gelukkig uit en ik ken mijn kinderen als de beste.”

Ze wil dolgraag trouwen met Jallow. Heidi zegt dat haar relatie met Andy al voorbij was toen ze met Jallow aanpapte.

Heidi beweert dat ze toen al twee jaar niet meer samen was met Andy. Ze zou hem verlaten hebben omdat Andy berichtjes stuurde naar andere vrouwen.

De man uit Gambia eiste wel dat Heidi zich tot de islam zou bekeren. Anders geen huwelijk. Dat deed ze dus.

Algemeen

Intieme beelden van Yolanthe Cabau en héél bekende rapper: ‘Dit past niet bij jou!’

De afgelopen weken is Yolanthe Cabau regelmatig gelinkt aan rapper Frenna, een grote naam in de hiphop en afropop scene. Frenna, voormalig lid van de rapformatie SFB, heeft ook veel succes als solo-artiest en in samenwerkingen met anderen.

Hij is een van de rappers die dankzij het album *New Wave* werd bekroond met de Popprijs tijdens Noorderslag. Eerder werd Cabau vaak gelinkt aan een model uit Rotterdam, maar die relatie bleek niet serieus te zijn.

Een relatie met een Nederlandse man is sowieso lastig voor Cabau, aangezien zij in Los Angeles woont. Samen met rapper Frenna heeft Cabau recent een videoclip opgenomen voor zijn nieuwe muziek.

Volgers en ingewijden vermoeden echter dat er meer is opgebloeid dan alleen een professionele samenwerking.

Yolanthe Cabau op zoek naar liefde?

In een recent interview met *Kekmama* gaf Cabau aan open te staan voor liefde. “Natuurlijk hoop ik de liefde weer te vinden.

Liefde is het mooiste wat er is. Alleen ben ik er niet naar op zoek. Ik heb een fijn leven, fijne mensen om mij heen en dat maakt mijn leven compleet.

Een nieuwe man moet hierin goed passen, anders hoeft het voor mij niet. Ik vind het belangrijk dat iemand zorgzaam, ambitieus en lief is.

Iemand met wie ik alles kan delen, mij waardeert en respecteert om wie ik ben en lief is naar de mensen om mij heen.

Samen ben je een team en versterk je elkaar. Dat vind ik de kracht van een relatie.” Het volledige interview met Cabau is te lezen op de website van *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Meer dan een zakenrelatie?

Of Cabau de liefde heeft gevonden in Frenna is nog onduidelijk. Veel volgers merken op dat rapper Frenna (32) wellicht te jong en onvolwassen zou zijn voor de 39-jarige Cabau.

Toch kunnen leeftijdsverschillen in relaties soms goed werken, afhankelijk van de personen in kwestie en hun levensfase.

Frenna en Cabau lijken in ieder geval een sterke professionele band te hebben opgebouwd tijdens hun samenwerking aan de videoclip.

Professioneel en Privé

De chemie tussen Cabau en Frenna in de videoclip heeft speculaties aangewakkerd over een mogelijke romantische relatie.

Beide sterren hebben echter nog geen officiële verklaring gegeven over hun relatie. Het is ook mogelijk dat hun interacties puur professioneel zijn, aangezien beiden zich in hun werkveld zeer toegewijd en gepassioneerd tonen.

Yolanthe’s Levensvisie

Yolanthe Cabau heeft in eerdere interviews benadrukt dat ze gelukkig is met haar leven zoals het nu is. Ze woont in Los Angeles, waar ze een drukke carrière heeft en omringd wordt door vrienden en familie.

“Een nieuwe man moet goed passen in mijn leven, anders hoeft het voor mij niet,” zei ze. Deze duidelijke visie op haar leven en relaties kan betekenen dat ze voorzichtig is met het aangaan van nieuwe romantische relaties, vooral in het oog van de publieke belangstelling.

Conclusie

De geruchten over een mogelijke romance tussen Yolanthe Cabau en rapper Frenna blijven vooralsnog speculaties.

Wat wel duidelijk is, is dat Cabau gelukkig is met haar huidige leven en omringd wordt door fijne mensen. Ze staat open voor de liefde, maar is niet actief op zoek.

Voor haar is een relatie iets dat haar leven compleet moet maken, niet iets dat haar definieert. Of Frenna die plek in haar leven zal innemen, moet nog blijken.

Voor nu genieten hun volgers van de muzikale en visuele samenwerking tussen de twee sterren en wachten ze af wat de toekomst brengt. Of het nu een professionele band blijft of zich ontwikkelt tot een romantische relatie, één ding is zeker: Yolanthe Cabau en Frenna hebben een impact gemaakt met hun samenwerking.

Lees het volledige interview met Yolanthe Cabau op *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Lees verder