-

Nieuwste

Michael (26) dwingt vriendin mee naar parenclub, maar is woedend om wat hij daar ziet

De 26-jarige Michael is al vier jaar samen met de 22-jarige Lindsay. Hij wilde zijn relatie wat spannender maken, dus stelde hij voor om samen naar een parenclub te gaan.

Lindsay liep niet meteen warm van het idee. Uiteindelijk stemde ze toch in. Het stelletje is al vier jaar samen en net zoals bij vele koppels wordt het intieme leven tussen de lakens dan een beetje een sleur.

Daarom stelde Michael voor om eens naar een parenclub te gaan. Aanvankelijk ziet de jonge vrouw dat niet zitten. Ze is niet van plan om haar vriend te delen. Michael kan haar toch overtuigen.

Om te vermijden dat ze bekenden tegen het lijf lopen, gaan ze naar Limburg. Ze hadden nooit eerder een parenclub bezocht en er ging dan ook een hele nieuwe wereld voor hen open.

Michael legt uit: “Toen we arriveerden, kregen we de regels te horen. Na een poos begon iedereen zijn kleren uit te trekken en liepen we in ons ondergoed rond. Dat vond ik best spannend. We hadden afgesproken om het niet met elkaar te doen en dus ging ik op zoek naar een mooie dame.”

Michael moest best lang zoeken, maar Lindsay had meteen aandacht van de mannen. Enkele seconden later ziet hij haar met een andere man naar een bed stappen.

Toen besefte hij: dit wil ik eigenlijk helemaal niet. Natuurlijk kon hij er op dat moment niks van zeggen en stond met open mond te kijken hoe zijn Lindsay uitgebreid verwend werd.

En het werd nog pijnlijker. Er kwam een tweede man bij Lindsay en die begon mee te doen. Toen werd het Michael teveel. Hij neemt plaats aan de bar en wil zo snel mogelijk naar huis. Zijn vriendin kwam een halfuur later bij de bar. Michael maakte meteen duidelijk dat hij weg wilde.

Thuis barst de bom compleet. Michael zegt dat Lindsay de situatie misbruikte. “Ik ben woedend. Maar meer teleurgesteld. Ze heeft dingen gedaan die ik niet van haar verwacht had. Ik kan wat ik zag niet van mijn netvlies krijgen en dat is allemaal haar schuld.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder