Connect with us

Nieuwste

Michael (26) dwingt vriendin mee naar parenclub, maar is woedend om wat hij daar ziet

De 26-jarige Michael is al vier jaar samen met de 22-jarige Lindsay. Hij wilde zijn relatie wat spannender maken, dus stelde hij voor om samen naar een parenclub te gaan.

Lindsay liep niet meteen warm van het idee. Uiteindelijk stemde ze toch in. Het stelletje is al vier jaar samen en net zoals bij vele koppels wordt het intieme leven tussen de lakens dan een beetje een sleur.

Daarom stelde Michael voor om eens naar een parenclub te gaan. Aanvankelijk ziet de jonge vrouw dat niet zitten. Ze is niet van plan om haar vriend te delen. Michael kan haar toch overtuigen.

Om te vermijden dat ze bekenden tegen het lijf lopen, gaan ze naar Limburg. Ze hadden nooit eerder een parenclub bezocht en er ging dan ook een hele nieuwe wereld voor hen open.

Michael legt uit: “Toen we arriveerden, kregen we de regels te horen. Na een poos begon iedereen zijn kleren uit te trekken en liepen we in ons ondergoed rond. Dat vond ik best spannend. We hadden afgesproken om het niet met elkaar te doen en dus ging ik op zoek naar een mooie dame.”

Michael moest best lang zoeken, maar Lindsay had meteen aandacht van de mannen. Enkele seconden later ziet hij haar met een andere man naar een bed stappen.

Toen besefte hij: dit wil ik eigenlijk helemaal niet. Natuurlijk kon hij er op dat moment niks van zeggen en stond met open mond te kijken hoe zijn Lindsay uitgebreid verwend werd.

En het werd nog pijnlijker. Er kwam een tweede man bij Lindsay en die begon mee te doen. Toen werd het Michael teveel. Hij neemt plaats aan de bar en wil zo snel mogelijk naar huis. Zijn vriendin kwam een halfuur later bij de bar. Michael maakte meteen duidelijk dat hij weg wilde.

Thuis barst de bom compleet. Michael zegt dat Lindsay de situatie misbruikte. “Ik ben woedend. Maar meer teleurgesteld. Ze heeft dingen gedaan die ik niet van haar verwacht had. Ik kan wat ik zag niet van mijn netvlies krijgen en dat is allemaal haar schuld.”