-

Nieuwste

Merel is helemaal hopeloos: Mijn echtgenoot wil dat ik hem van achteren neem

Merel’s verhaal over haar relatie met Lars heeft de aandacht getrokken van vele lezers.

Na drie jaar samen te zijn geweest, ontdekte Merel een groot geheim van Lars dat hun relatie op zijn kop zette. Merel deelt haar verhaal met ons, en wij vertellen het door.

Merel ontmoette Lars in het zwembad, waar hij regelmatig baantjes trok. Ze was met haar twee kinderen in het zwembad en vroeg of Lars haar borstcrawl wilde leren.

Sinds die dag zijn ze een stel. Merel werd verliefd op Lars, maar het leek alsof hij haar niet helemaal dichtbij liet komen.

Merel vroeg aan Lars of er iets aan de hand was, en zijn antwoord was verontrustend.

Op een mooie dag in de lentezon besloten Merel en Lars samen te lunchen. Merel vroeg aan Lars of er iets aan de hand was en of hij de relatie die ze hadden toch niet zo leuk vond.

Lars vertelde dat hij al jaren met een groot geheim rondliep. Hij vertelde haar dat hij sinds zijn zestiende regelmatig vrouwenl!ngerie droeg en dat hij daarvan 0pgewonden raakte.

Lars wilde graag s*ks met Merel hebben, terwijl hij l!ngerie droeg en zij hem van achteren nam. Merel was gesch0kt en besloot om alleen te zijn om erover na te denken.

Merel wist niet of ze s*ks kon hebben met Lars als hij l!ngerie droeg. Ze wilde hem niet kwetsen, maar ze kon zichzelf er niet toe zetten om het te doen.

Merel besloot om afscheid te nemen van Lars. Ze was bang dat ze zich voor hem zou schamen als ze bij hem zou blijven.

Het dragen van l!ngerie is niet ongewoon. Er zijn veel mensen die zich hier prettig bij voelen. Het is belangrijk om te beseffen dat iedereen zijn of haar eigen s*ksuele voorkeuren heeft.

Het is echter ook belangrijk om te communiceren met je partner over wat je wel of niet fijn vindt.

In deze situatie koos Merel ervoor om haar gevoelens te volgen en zichzelf niet te forceren om iets te doen waar ze zich niet goed bij voelde.

S*ksuele voorkeuren kunnen een belangrijk onderdeel zijn van een relatie, en het is essentieel om open en eerlijk te communiceren over wat wel of niet werkt voor beide partners.

Het is niet altijd gemakkelijk om deze gesprekken te voeren, maar het kan helpen om ongemakkelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Hoewel deze situatie misschien ongebruikelijk lijkt, is het belangrijk om te onthouden dat er geen goed of fout is als het gaat om s*ksuele voorkeuren.

Iedereen heeft zijn eigen unieke verlangens en grenzen. Het is aan ons om open te staan voor het begrijpen en respecteren van deze verschillen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder