Connect with us

Nieuwste

Melissa (26) wacht al 10 jaar op een beurt van haar vriend: ”Altijd dezelfde smoesjes”

Het verhaal van Melissa, die al 10 jaar samen is met haar vriend Marcel, is buitengewoon en roept veel vragen op.

Hoewel hun relatie over het algemeen goed verloopt, is er één ding waar Melissa niet blij mee is: haar vriend weigert s*ksuele int!miteit met haar te delen.

“Ik ontmoette Marcel op de middelbare school. Hij is niet bepaald de mooiste jongen van zijn klas en hij is ook behoorlijk introvert.

Maar ik voelde me tot hem aangetrokken vanwege zijn buitengewone vriendelijkheid.

“Het is ook iets dat ik van mijn familie heb geërfd: uiterlijk is niet het belangrijkste, persoonlijkheid is veel belangrijker. En het gaat goed met Marcel.

Bijenkorf
Nadat Melissa en Marcel waren afgestudeerd aan het VMBO, besloten de twee te gaan werken. “Ik wil niet meer naar school en hij ook niet.”

“We willen samenwonen, trouwen en kinderen krijgen. Dit zijn onze plannen voor de toekomst. Marcel is gelovig en wilde geen s*ks hebben voor ons huwelijk.

“Eerst vond ik het raar. Toen ik hem ontmoette, was ik zestien jaar oud en voelde ik me klaar om onze liefde naar een hoger niveau te tillen.

Trouwen
“Daar is Marcel echter nog niet aan toe. Hij volgt zijn religie zeer strikt en is bang voor de gevolgen in het hiernamaals als hij een m*sdaad pleegt. Dit idee werd ingeprent in zijn ouders.

“Eh, ik heb geaccepteerd dat hij wil wachten tot hij gaat trouwen. Ik denk dat als je iemand hebt gekozen, je niet moet opgeven.

“We zijn vier jaar geleden getrouwd. Eerlijk gezegd keek ik uit naar onze huwelijksnacht. Het hele feest is van mij gestolen. Eindelijk kan ik int!miteit delen met mijn man.

Er is niks gebeurd
Melissa is echter teleurgesteld dat Marcel moe is op de huwelijksnacht. Hij dronk geen druppel wijn, maar vond de bruiloft “gek”.

Gefrustreerd viel Melissa in slaap naast haar nieuwe echtgenoot.

Nu, vier jaar later, wacht Melissa nog steeds op haar eerste int!eme ervaring met haar man. “Ik denk dat het nu lang duurt. Ik wacht er al 10 jaar op.”

“Ik heb alles geprobeerd. Ondergoed en dergelijke. Maar er gebeurt niets. Hij heeft altijd dezelfde reden: ‘Binnenkort, schat’,” zei hij.

“Mijn vriendinnen raadden me aan om vreemd te gaan. Al kun je het niet eens vreemdgaan noemen, aangezien ik nog nooit iets int!ems met Marcel heb gedeeld.”

“Toen ik er met Marcel over sprak, beschuldigde hij me ervan hem te willen dwingen. Wat nog vervelender is, is dat hij dat tegen zijn ouders heeft gezegd.

Toen we ze zondag (na de kerkdienst) bezochten, keken ze me verwijtend aan. Alsof ik de oorzaak van dit probleem ben.

“Ik ben echt van streek. Ik wil Marcel niet alleen laten, maar zo kan het niet meer. Ik merkte dat ik steeds ongelukkiger werd in ons huwelijk.