-

Nieuwste

Melissa (26) wacht al 10 jaar op een beurt van haar vriend: ”Altijd dezelfde smoesjes”

Het verhaal van Melissa, die al 10 jaar samen is met haar vriend Marcel, is buitengewoon en roept veel vragen op.

Hoewel hun relatie over het algemeen goed verloopt, is er één ding waar Melissa niet blij mee is: haar vriend weigert s*ksuele int!miteit met haar te delen.

“Ik ontmoette Marcel op de middelbare school. Hij is niet bepaald de mooiste jongen van zijn klas en hij is ook behoorlijk introvert.

Maar ik voelde me tot hem aangetrokken vanwege zijn buitengewone vriendelijkheid.

“Het is ook iets dat ik van mijn familie heb geërfd: uiterlijk is niet het belangrijkste, persoonlijkheid is veel belangrijker. En het gaat goed met Marcel.

Bijenkorf
Nadat Melissa en Marcel waren afgestudeerd aan het VMBO, besloten de twee te gaan werken. “Ik wil niet meer naar school en hij ook niet.”

“We willen samenwonen, trouwen en kinderen krijgen. Dit zijn onze plannen voor de toekomst. Marcel is gelovig en wilde geen s*ks hebben voor ons huwelijk.

“Eerst vond ik het raar. Toen ik hem ontmoette, was ik zestien jaar oud en voelde ik me klaar om onze liefde naar een hoger niveau te tillen.

Trouwen
“Daar is Marcel echter nog niet aan toe. Hij volgt zijn religie zeer strikt en is bang voor de gevolgen in het hiernamaals als hij een m*sdaad pleegt. Dit idee werd ingeprent in zijn ouders.

“Eh, ik heb geaccepteerd dat hij wil wachten tot hij gaat trouwen. Ik denk dat als je iemand hebt gekozen, je niet moet opgeven.

“We zijn vier jaar geleden getrouwd. Eerlijk gezegd keek ik uit naar onze huwelijksnacht. Het hele feest is van mij gestolen. Eindelijk kan ik int!miteit delen met mijn man.

Er is niks gebeurd
Melissa is echter teleurgesteld dat Marcel moe is op de huwelijksnacht. Hij dronk geen druppel wijn, maar vond de bruiloft “gek”.

Gefrustreerd viel Melissa in slaap naast haar nieuwe echtgenoot.

Nu, vier jaar later, wacht Melissa nog steeds op haar eerste int!eme ervaring met haar man. “Ik denk dat het nu lang duurt. Ik wacht er al 10 jaar op.”

“Ik heb alles geprobeerd. Ondergoed en dergelijke. Maar er gebeurt niets. Hij heeft altijd dezelfde reden: ‘Binnenkort, schat’,” zei hij.

“Mijn vriendinnen raadden me aan om vreemd te gaan. Al kun je het niet eens vreemdgaan noemen, aangezien ik nog nooit iets int!ems met Marcel heb gedeeld.”

“Toen ik er met Marcel over sprak, beschuldigde hij me ervan hem te willen dwingen. Wat nog vervelender is, is dat hij dat tegen zijn ouders heeft gezegd.

Toen we ze zondag (na de kerkdienst) bezochten, keken ze me verwijtend aan. Alsof ik de oorzaak van dit probleem ben.

“Ik ben echt van streek. Ik wil Marcel niet alleen laten, maar zo kan het niet meer. Ik merkte dat ik steeds ongelukkiger werd in ons huwelijk.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder