Connect with us

Nieuwste

Mariska Bauer deelt update over haar gezondheid: ‘Dit is waar ik momenteel mee worstel’

Frans Bauer en zijn gezin beginnen het jaar niet op de beste manier, aangezien zijn vrouw Mariska werd getroffen door een herseninfarct. Frans is erg geschrokken van wat zijn vrouw heeft meegemaakt, aangezien zij zijn wereld is, samen met hun kinderen.

Mariska is nog steeds aan het herstellen en maakt langzaam maar zeker vooruitgang, maar ze is nog niet helemaal de oude. Ze heeft onlangs een eerlijke update gegeven over haar gezondheid, waarin ze openhartig sprak over de uitdagingen waar ze mee te maken heeft.

Ze merkt soms dat ze de juiste woorden niet kan vinden en dat ze soms vergeet waar ze het over heeft. Dit zijn duidelijke tekenen dat ze enige gevolgen heeft overgehouden aan het herseninfarct

Mariska merkte ook op dat ze tegenwoordig direct zegt wat ze ergens van vindt, terwijl ze vroeger misschien niets zou hebben gezegd. Ze beschrijft zichzelf als een “flapuit” geworden te zijn.

Frans deelde dat als Mariska niet blij is met een bepaalde situatie, ze vroeger waarschijnlijk niets zou hebben gezegd. Nu zegt ze direct dat ze er niets aan vindt.

Mariska bevestigt dit en zegt dat ze vroeger misschien zou hebben gedacht: “laat maar”. Maar nu komt dat niet meer in haar woordenboek voor.

Tijdens een interview werd Frans gevraagd of hij ooit nog eens zou willen optreden in Rotterdam Ahoy, waar hij in 2011 voor het laatst optrad.

Frans gaf toe dat hij erover aan het nadenken is en dat hij zeker nog een keer daar wil optreden. Wanneer precies is nog niet bekend, maar een optreden in Ahoy in 2024 behoort tot de mogelijkheden.

Frans heeft recentelijk ook samengewerkt met zangeres Sieneke, wat veel positieve reacties in de muziekwereld heeft opgeleverd.

Tijdens een optreden brachten ze het publiek in extase met hun hit “Een nacht met jou”. Frans onthulde dat er meer aan de hand was dan alleen een goed klinkend nummer tijdens dat optreden.

In een interview met het Vlaamse tijdschrift “Primo” vertelde Frans dat er iets “magisch” gebeurde tijdens hun optreden. Het werd muisstil in de zaal en mensen raakten geëmotioneerd door wat ze samen deden.

Frans voelt zich enorm op zijn gemak bij Sieneke en beschrijft hun band als familie. Er is niet alleen muzikale harmonie, maar ook een bijzondere klik en veel gelach tussen hen.

Frans merkte op dat zelfs tijdens het zingen van een polonaise er iets intens moois gebeurde in de zaal. Zal dit duo de nieuwe hitmachine worden in de Nederlandstalige muziekwereld? De toekomst zal het uitwijzen.