Connect with us

Nieuwste

Mandy kan met 10 kinderen van 5 verschillende mannen met pensioen – nooit meer werken!

Een Britse vrouw, genaamd Mandy Cowie, heeft geleerd om van overheidssteun te leven en doet dit met tien kinderen van vijf verschillende vaders.

Cowie is een alleenstaande moeder van 49 jaar oud en is ervan overtuigd dat als ze 50 kleinkinderen zou hebben, ze nog meer sociale voordelen zal krijgen en zo de grootste steuntrekkende familie van Engeland zal worden.

Ze leeft al meer dan 30 jaar van overheidssteun en moedigt haar kinderen aan om hetzelfde te doen.

Cowie is trots op haar tatoeages en haar tien kinderen. Ze liet optekenen: “Als je me niet mag, scheer je dan weg.

Ik had mijn eerste kind op mijn 18e en mijn laatste op mijn 36e en ik heb hen gezegd dat ik 50 kleinkinderen wil.”

Momenteel heeft ze 16 kleinkinderen en onlangs deed ze mee aan “Britain’s Biggest Benefits Family”, een programma waarin gezinnen aan bod komen die er trots op zijn dat ze uitsluitend van overheidssteun leven.

Om nog wat meer olie op het vuur te gooien, gaf ze toe dat ze voor haar 13-jarige dochter sigaretten koopt als ze zich goed gedraagt en dat ze ook alcohol mag drinken.

Cowie legde verder uit: “Mensen zijn misschien geschokt dat ik al zo lang van overheidssteun leef, maar daar geef ik niet om.

Ik kan niet werken omwille van mijn kinderen, en hoewel mijn zwangerschappen niet gepland waren, vind ik het geweldig om een groot gezin te hebben.

Ik ga toch nooit een baan vinden waarmee ik zoveel verdien dan dat ik nu heb. Mensen mogen me veroordelen, maar wie zou deze mogelijkheid niet aanvaarden als ze deze kregen?”

Zeven van haar kinderen zijn al uit huis, maar drie wonen er nog bij haar. Haar 24-jarige dochter volgt het voorbeeld van haar moeder: “Ik ben nog samen met de vader van mijn kind, maar hij woont niet bij mij.

Mensen zeggen dat hij hier woont, maar dat is niet waar. Als we samen zouden wonen, zou ik geen steun meer krijgen, dus kunnen we net zo goed samen zijn en in verschillende huizen wonen.”

Sommige mensen vinden dat Cowie haar kinderen beter had kunnen opvoeden en hen het belang van werk had moeten leren.

Anderen vinden dat Cowie het beste uit haar situatie heeft gehaald en daar trots op mag zijn.

Wat de meningen ook zijn, het feit blijft dat Cowie al meer dan drie decennia van overheidssteun leeft en dit als haar levensstijl beschouwt.