-

Home

Mama (51) bevalt van haar eigen kleindochter

Begin deze maand beviel de 51-jarige Julie Loving uit de Amerikaanse staat Illinois van haar eigen kleindochter. De moeder had haar dochter Breanna aangeboden om draagmoeder te zijn, omdat een zwangerschap niet was weggelegd voor haar.

Breanna was aanwezig toen haar dochter Briar het levenslicht zag. Ze vertelde in het televisieprogramma Good Morning America: “Het was absoluut een surreëel proces. Er raasde zoveel door me heen toen ik zag wat mijn moeder moest doorstaan, wetende dat ze dit allemaal deed voor mij.” Omdat er problemen waren met de navelstreng, zag Briar het levenslicht via keizersnee tien dagen voor de uitgerekende datum.

Zwangerschap niet weggelegd voor Breanna

Breanna en haar partner probeerden al jarenlang zwanger te worden. Na meerdere behandelingen en miskramen, vertelden de dokters dat haar baarmoeder een zwangerschap niet aankon. Dan stelde haar dokter voor om een vriendin of familielid te zoeken om draagmoeder te zijn. Via een bemiddelingsbureau kan dit immers om en bij de 100.000 dollar kosten.

Niet lang over nadenken

Mama Julie bood zich spontaan aan. Julie onthulde: “Ik heb 19 marathons gelopen en meerdere triatlons voltooid. Ik wist dat mijn gezondheid het aan zou kunnen en ik heb bij mijn twee eigen kinderen makkelijke zwangerschappen gehad.” De dokter was niet meteen overtuigd. Julie bezocht vijf specialisten en moest talrijke onderzoeken ondergaan. De behandelende arts legde uit: “Dit komt niet zo vaak voor en niet iedereen kan zijn of haar moeder inschakelen als draagmoeder. Dit was een uitzonderlijke gebeurtenis.”

Elke dag op bezoek

Breanna zegt dat ze iedere dag met haar dochter bij haar moeder op bezoek zal gaan. Daarover vertelde Breanna: “Het gevoel van hoe ik gewoon alles zou doen wat nodig is voor dit kind, speelt in mijn hoofd als ik naar haar kijk en dat is precies wat mijn moeder ook voor mij heeft gedaan.”

Home

Onderzoek: 75% singles verkiest mannen met een buikje

Telkens wanneer de zomer in aantocht is, sloven we ons uit in de sportschool om die overtollige kilo’s te verliezen. Voor mannen met wat meer vlees op de botten is er goed nieuws. Volgens een onderzoek verkiest 75% singles mannen met een buikje.

Mensen die dachten dat vrouwen liever een man met een sixpack hebben, komen bedrogen uit. Een studie van dating.com geeft aan dat dit totaal niet het geval is. In een online enquête werden gebruikers gevraagd naar hun voorkeur van uiterlijk bij mannen.

Aan de studie deden zowat tweeduizend gebruikers mee en 75 procent gaf aan dat ze liever een man met een buikje hebben, veeleer dan een kerel met een afgetraind lichaam.

Levensgenieter

Een mogelijke reden zou kunnen zijn dat vrouwen liever iemand hebben die met volle teugen van het leven geniet. Dat is toch zoveel leuker dan iemand die op elke calorie let.

Voor twintig procent van de ondervraagden maakte het ook helemaal niets uit hoe hun ideale man eruitziet. Persoonlijkheid is voor deze vrouwen belangrijker dan lichaamstype.

Amper 15 procent van de deelnemers gaf te kennen dat ze toch eerder iemand zoeken met een Ken of Barbie-achtig lichaam.

Echte wereld

Expert in dating en vicepresident bij dating.com, Marie Sullivan, legt uit dat ze tevreden is dat de echte wereld toont dat je niet compleet afgetraind moet zijn om mooi te worden gevonden.

Ze merkte op: “Films en series hebben de neiging om Barbie en Ken type lichamen te promoten, die mensen het idee geven dat ze er zo uit moeten zien om hun match te vinden. We zijn blij te kunnen bevestigen dat dit niet is hoe het in het echte leven werkt.”

Lees verder