-

Nieuwste

M00rd op zwangere Dionne: Buurvrouw belt om hulp, “Er moet iemand komen. Zij schreeuwt auw, auw, auw”

Op een tragische dag, vlak voor Sinterklaas in 2022, vond er een verschrikkelijke gebeurtenis plaats in een appartement in Huissen. Guus E., een 38-jarige man, stak zijn zwangere vriendin Dionne van Haren d00d tijdens een hevige ruz!e. De details van het incident zijn hartverscheurend en schokkend.

Volgens getu!gen brak de ruzie uit in hun appartement, waar de spanningen tussen Guus en Dionne hoog opliepen. Op een gegeven moment werd Guus zo boos dat hij een keukenmes greep en Dionne meer dan tien keer stak. De buurvrouw hoorde het tumult en belde direct het alarmnummer. In pan!ek smeekte ze om hulp, terwijl ze de pijnkreten van Dionne hoorde. “Het is huilen en schreeuwen tegelijk. Ik denk dat er iemand moet komen. Zij roept auw, auw, auw. Ik hoor iets vallen.”

De aanklacht tegen Guus E. is ernstig: hij wordt beschuldigd van m00rd op zijn zwangere vriendin Dionne. Een daad die niet alleen het leven van Dionne heeft gekost, maar ook haar ongeboren kind en toekomstige dromen. Het is een tragedie die diepe w0nden heeft achtergelaten bij de familie en geliefden van Dionne.

Het proces tegen Guus E. begint op deze maandag, waarin hij zich moet verantwoorden voor de gruwel!jke daad die hij heeft begaan. Het rechtssysteem zal de verantwoordelijkheid dragen om rechtvaardigheid te zoeken voor Dionne en haar ongeboren kind.

Deze vreselijke gebeurtenis werpt ook een schijnwerper op het belang van het herkennen en aanpakken van huiselijk geweld. Het is van cruciaal belang dat we als samenleving waakzaam zijn en voldoende steun en bescherming bieden aan slacht0ffers van huiselijk gew*ld. Huiselijk geweld is een complex probleem dat vaak levens verwoest en families verscheurt. Het is essentieel dat we blijven werken aan het vergroten van het bewustzijn, het bieden van hulpbronnen en het streven naar preventie om dit soort tragedies te voorkomen.

Voor de nabestaanden van Dionne is de pijn onbeschrijfelijk. Ze moeten nu omgaan met het verlies van een geliefde die veel te vroeg uit hun leven is weggerukt. De herinnering aan Dionne zal voortleven in de harten van degenen die haar kenden en liefhadden. Het is belangrijk dat ze steun en compassie ontvangen in deze moeilijke tijden.

Terwijl het proces tegen Guus E. voortduurt, zullen de familie en vrienden van Dionne naar gerechtigheid streven en hopen dat hij de consequenties van zijn afschuwel!jke daden onder ogen zal zien. Het is een periode van rouw, maar ook van kracht en veerkracht in het gezamenlijk zoeken naar gerechtigheid.

Relaties, vooral binnen de huiselijke sfeer, destructief kunnen zijn en onvoorstelbare consequenties kunnen hebben. Het is van cruciaal belang dat we als samenleving blijven werken aan het doorbreken van de cyclus van gew*ld en het bieden van ondersteuning aan slacht0ffers.

Naast het streven naar gerechtigheid en het voorkomen van toekomstig gew*ld, moeten we ons ook richten op het creëren van een cultuur waarin respect, empathie en gelijkwaardigheid centraal staan. Het is belangrijk dat we leren van deze verschrikkelijke gebeurtenissen en onze collectieve verantwoordelijkheid nemen om geweld in welke vorm dan ook te bestrijden.

Voor nu is het belangrijk om stil te staan bij het verlies van Dionne, een jonge vrouw wiens leven op br*te wijze is beëindigd. Haar familie, vrienden en geliefden moeten omgaan met een onmetelijk verdriet en verlies. Het is essentieel dat ze omringd worden door liefde, steun en professionele hulp om hen te helpen bij het verwerken van deze tragedie.

Laten we deze afschuwelijke gebeurtenis aangrijpen als een wake-up call om meer aandacht te besteden aan huiselijk gew*ld en het creëren van veilige omgevingen voor iedereen. Niemand zou ooit het slacht0ffer mogen worden van gew*ld, ongeacht hun geslacht, leeftijd of achtergrond.

We moeten blijven samenwerken om bewustwording te vergroten, hulpbronnen te bieden en preventieve maatregelen te nemen. Alleen door gezamenlijke inspanningen kunnen we een maatschappij creëren waarin iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt.

Terwijl het proces tegen Guus E. vordert, hopen we dat rechtvaardigheid zal zegevieren en dat Dionne en haar ongeboren kind de gerechtigheid krijgen die ze verdienen. Laten we dit ook aangrijpen als een gelegenheid om aandacht te besteden aan de complexe problematiek van huiselijk gew*ld en ons inzetten voor een wereld waarin dergelijke tragedies niet langer voorkomen.

Onze gedachten zijn bij de familie en vrienden van Dionne, en we hopen dat ze de steun en kracht vinden om deze donkere tijd door te komen. Laten we ons gezamenlijk inzetten om gew*ld uit onze samenleving te bannen en een veilige omgeving te creëren voor iedereen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder