Connect with us

Nieuwste

Loodzware dag voor Peter Gillis: ‘Ben compleet gebroken’

Peter Gillis beleefde gisteren een loodzware dag. Samen met zijn kinderen Ruud, Inge en Mark besloot hij op Moederdag het [email protected] van zijn moeder te bezoeken.

Bij een foto van de laatste rustplaats van zijn moeder schrijft Peter: “Lieve ma en oma. Vandaag mooie bloemen gebracht samen met Inge, Ruud en Mark. Wij vergeten je nooit.”

Peter zegt dat zijn moeder altijd heel hartelijk en lief was. Het was altijd gezellig met haar. Hij sluit zijn bericht af: “Je stond er altijd en ben blij dat je zo lang in ons midden was.”

 

Peters moeder 0verleed in 2019. Ze werd 88 jaar oud. Peter heeft het nog altijd lastig met dit grote verlies.

Hij gaat vaak haar laatste rustplaats bezoeken en houdt het altijd keurig in orde. Enige tijd geleden moest hij een drastische beslissing nemen.

Het bordje met de foto van de familie was immers gestolen. Graftoeristen hadden het bordje in de vorm van een hart meegenomen.

En dat was niet de eerste keer, maar de zevende keer. Eerder zagen we in de realityshow Massa is Kassa hoe hij het hart nu in beton goot.

Vastbesloten zei hij: “Dan is het afgelopen.” De maatregelen werkte, want het bordje staat er nu nog altijd.

Peter Gillis heeft overigens een zware tijd achter de rug. De breuk met Nicol Kremers heeft er zwaar ingehakt.

Enige tijd geleden ontkende Peter ook nog eens de aantijgingen jegens hem. Zo ontkent hij Nicol gebeten of geslagen te hebben.

Het onderzoek hieromtrent loopt nog en het is niet bekend wanneer de zaak voor de rechter zal komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)