-

Algemeen

Kevin (42) weigert nog ‘lelijke vrouwen’ te daten: ”Ik heb klasse”

De 42-jarige Kevin, een treinmachinist uit Nederland, heeft aangegeven dat hij geen ‘lelijke wijven’ meer wil daten. In een interview met een lokaal radiostation vertelde hij dat hij genoeg heeft van het daten van vrouwen die niet aan zijn schoonheidsideaal voldoen.

“Ik ben er klaar mee”, zei Kevin. “Ik heb genoeg tijd verspild aan het daten van vrouwen die ik eigenlijk niet aantrekkelijk vind. Ik wil nu alleen nog maar daten met mooie vrouwen.”

Kevin legde uit dat hij altijd al hoge eisen had als het ging om het uiterlijk van zijn partners, maar dat hij in het verleden toch compromissen had gesloten.

“Ik heb mezelf altijd gezien als iemand die weet wat hij wil en die niet genoegen neemt met minder. Maar op de een of andere manier ben ik toch in relaties beland met vrouwen die niet aan mijn standaard voldoen.”

Toen hem werd gevraagd wat hij precies bedoelde met ‘lelijke wijven’, zei Kevin: “Ik bedoel vrouwen die niet aantrekkelijk zijn in mijn ogen.

Ik weet dat dit subjectief is, maar voor mij gaat het om vrouwen die niet goed verzorgd zijn, te zwaar zijn, een slechte huid hebben of gewoon niet mijn type zijn.”

Sommige luisteraars van het radiostation reageerden kritisch op de uitspraken van Kevin en beschuldigden hem van oppervlakkigheid. Kevin verdedigde zichzelf echter door te zeggen dat hij gewoon eerlijk is over wat hij wil.

“Ik denk dat het beter is om eerlijk te zijn over wat je wilt in een relatie. Het heeft geen zin om tijd te verspillen aan relaties die toch niet werken omdat je niet op dezelfde golflengte zit qua uiterlijk.”

Het is niet de eerste keer dat iemand kritiek krijgt op het hebben van hoge eisen als het gaat om het uiterlijk van een partner.

Veel mensen vinden dat dit getuigt van oppervlakkigheid en dat er meer belangrijke eigenschappen zijn dan uiterlijk alleen. Anderen vinden juist dat je moet gaan voor wat je wilt en dat je niet tevreden moet zijn met minder.

Kevin lijkt vastberaden om alleen nog maar te daten met vrouwen die aan zijn schoonheidsideaal voldoen.

“Ik ben op een punt in mijn leven waar ik weet wat ik wil en waar ik niet meer genoegen neem met minder. Ik wil gewoon daten met mooie vrouwen en daar ga ik nu voor.”

Of Kevin daadwerkelijk in staat zal zijn om alleen nog maar te daten met vrouwen die aan zijn schoonheidsideaal voldoen, is natuurlijk nog maar de vraag.

Maar hij lijkt in ieder geval vastberaden om zijn wensen na te streven en niet meer te settelen voor minder dan hij verdient.

@boerboelblade2

#storytime #catfished #onlinedating #icks #womensex #storytimes #viralvideos #fypシ #karensgoingwild #viral #comedy #tinder #funny

♬ original sound – boerboelblade2

 

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder