-

Nieuwste

Kersverse bruid overleeft aanrijding met dronken bestuurder niet: ‘Bruidegom kritiek’

Een Amerikaans koppel is aangereden door een dr0nken bestuurder. Het 0ngeluk gebeurde vlak nadat ze hun trouwfeest verlieten in een golfkarretje. De bruid overleefde het niet. De bruidegom is nog in kritieke toestand.

Op een foto die vrijdag om 10 uur ’s avonds is gemaakt, lachen de 36-jarige Aric Hutchinson en de 34-jarige Samantha Hutchinson nog uitgebreid. Dat was het moment dat ze hun trouwfeest verlieten.

Andere familieleden brachten ze weg in een golfkarretje. Maar onderweg troffen ze het pad van een dr0nken bestuurder.

De bruid overleefde het niet. De andere inzittenden werden overgebracht naar een medische instelling.

De 25-jarige bestuurder is opgepakt. Het gaat om Jamie Lee Komoroski. Ze wordt verd*cht van d00d door schuld.

De resultaten van de bloedtesten zijn nog niet bekend. De politie laat weten dat ze met 105 km/u reed. Op die plaats is de maximumsnelheid echter maar 40 kilometer per uur.

De moeder van de bruidegom Annette Hutchinson begon een geldinzamelingsactie om de medische kosten te vergoeden.

Ze onthult dat het golfkarretje door de klap zo’n negentig meter verderop belandde. “Ik kreeg Arics ring in een plastic zakje in het zi*kenhuis, vijf uur nadat ’Sam’ hem om zijn vinger deed en hun geloften deden. Aric verloor de liefde van zijn leven.”

“Zijn toestand is kritiek. Hij heeft hersenschade en meerdere gebroken botten. Mijn schoonzoon Benjamin Garrett is zwaargewond en mijn kleinzoon Brogan Garrett is ook gewond.”

Er werd een GoFundMe opgericht voor de bruid, maar dan onder haar meisjesnaam Miller. “Sam Miller was pure liefde. Ze was luid. Niet met haar stem, maar met haar hart.”

Op haar pagina staat te lezen: “Ze kon iedereen waar dan ook laten lachen, waarschijnlijk met een vulg*ire grap. Ze was de persoon van wie iedereen wist dat ze je nooit zou opgeven. Ze was ongelooflijk speciaal.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder