Connect with us

Nieuwste

Kersverse bruid overleeft aanrijding met dronken bestuurder niet: ‘Bruidegom kritiek’

Een Amerikaans koppel is aangereden door een dr0nken bestuurder. Het 0ngeluk gebeurde vlak nadat ze hun trouwfeest verlieten in een golfkarretje. De bruid overleefde het niet. De bruidegom is nog in kritieke toestand.

Op een foto die vrijdag om 10 uur ’s avonds is gemaakt, lachen de 36-jarige Aric Hutchinson en de 34-jarige Samantha Hutchinson nog uitgebreid. Dat was het moment dat ze hun trouwfeest verlieten.

Andere familieleden brachten ze weg in een golfkarretje. Maar onderweg troffen ze het pad van een dr0nken bestuurder.

De bruid overleefde het niet. De andere inzittenden werden overgebracht naar een medische instelling.

De 25-jarige bestuurder is opgepakt. Het gaat om Jamie Lee Komoroski. Ze wordt verd*cht van d00d door schuld.

De resultaten van de bloedtesten zijn nog niet bekend. De politie laat weten dat ze met 105 km/u reed. Op die plaats is de maximumsnelheid echter maar 40 kilometer per uur.

De moeder van de bruidegom Annette Hutchinson begon een geldinzamelingsactie om de medische kosten te vergoeden.

Ze onthult dat het golfkarretje door de klap zo’n negentig meter verderop belandde. “Ik kreeg Arics ring in een plastic zakje in het zi*kenhuis, vijf uur nadat ’Sam’ hem om zijn vinger deed en hun geloften deden. Aric verloor de liefde van zijn leven.”

“Zijn toestand is kritiek. Hij heeft hersenschade en meerdere gebroken botten. Mijn schoonzoon Benjamin Garrett is zwaargewond en mijn kleinzoon Brogan Garrett is ook gewond.”

Er werd een GoFundMe opgericht voor de bruid, maar dan onder haar meisjesnaam Miller. “Sam Miller was pure liefde. Ze was luid. Niet met haar stem, maar met haar hart.”

Op haar pagina staat te lezen: “Ze kon iedereen waar dan ook laten lachen, waarschijnlijk met een vulg*ire grap. Ze was de persoon van wie iedereen wist dat ze je nooit zou opgeven. Ze was ongelooflijk speciaal.”