Connect with us

Nieuwste

Kansparels willen jochie te grazen nemen, maar die heeft uitzonderlijk talent

Niemand is echt fan van vechten, tenzij het in sportief verband gebeurt. Als je toch beslist om een robbertje te vechten, dan doe je dat beter een op een. Dat is gewoon eerlijker.

De laatste worden er alsmaar meer ruzies uitgevochten in oneerlijke situaties. Een meerderheid vindt het dan nodig om het op te nemen tegen een enkeling.

Maar gelukkig komt het vaak voor dat een groep dan een fout slachtoffer uitkiest. Namelijk iemand die zijn mannetje kan staan.

In een virale video op Twitter, zien we hoe drie jongens een jongen met rood haar in het nauw drijven. Ze kozen hem als doelwit uit.

Ze dachten dat ze hem wel konden hebben. Maar de groep jongeren had geen idee dat de jongen een gevechtssport uitoefent.

Wanneer de jongens dreigend op hem afstappen, is de roodjarige jongen er snel bij om zich te verdedigen. Als eerste in de aanval gaan, is doorgaans niet iets van een normale gevechtssport, maar in deze situatie had de jongen wellicht geen andere keuze.

De drie jongens lijken meteen slappelingen en beroerde vechters te zijn. Ze zwaaien maar wat in het rond met hun armen.

Het lijkt wel een scene uit een slechte komische film. De jongen mept ieder van de drie jongens vakkundig tegen de grond.

Omstanders komen niet meer bij van het lachen en dan valt er nog een jongen bijna om van de schrik wanneer het roodharig jochie een schijnbeweging maakt.

Dit fragment kan zo in onze karma-rubriek. De jongens beseffen dat ze geen schijn van kans hebben en kiezen het hazenpad.

De roodharige jongen heeft toch nog een boodschap voor de slappelingen: “Ga, ga, jullie zijn kleine spelertjes man.”

Deze jongens staan dus goed voor schut. Zeker omdat het op beeld staat en het ook nog eens veelvuldig gedeeld werd.