-

Economie

Jutta Leerdam vreemdgegaan: ‘Nu al uit elkaar met Jake Paul’

De Nederlandse schaatster Jutta Leerdam en de Amerikaanse superster Jake Paul maakten onlangs hun relatie bekend toen Jutta in Amerika was.

Jutta, die meer dan drie miljoen volgers heeft op social media, leek dolgelukkig met haar nieuwe vlam. Echter zijn er nu foto’s opgedoken waarop Jutta zondag in Den Haag is gespot met een andere man.

Jake schijnt nu terug te zijn in Amerika nadat hij afgelopen week in Nederland was om tijd door te brengen met de Nederlandse schaatsheldin.

Er gaan geruchten dat het feest tussen de twee alweer voorbij is, maar het zou ook onschuldig kunnen zijn.

Tijdens de Koningsspelen in Deventer werd Jutta gevraagd naar haar relatie met Jake Paul. Ze reageerde hierop schuchter en wilde weinig kwijt over de omgang met Jake.

Het is niet duidelijk of haar reactie opvallend is of juist nietszeggend. Het is afwachten hoe de relatie tussen Jutta en Jake zich verder zal ontwikkelen.

Het nieuws over Jutta en Jake’s relatie maakte veel los op social media. Veel fans waren enthousiast en feliciteerden het stel.

Anderen waren minder enthousiast en wezen op de omstreden reputatie van Jake Paul. De Amerikaanse superster heeft in het verleden veel kritiek gekregen vanwege zijn gedrag en controversiële acties op social media.

Zo heeft hij bijvoorbeeld il!egale feesten georganiseerd tijdens de coronapandemie en heeft hij zich schuldig gemaakt aan vandal!sme.
Jutta Leerdam

Toch lijkt Jutta zich weinig aan te trekken van de kritiek en geniet ze volop van haar relatie met Jake.

Het is niet de eerste keer dat Jutta in het nieuws komt vanwege haar liefdesleven. Eerder dit jaar maakte ze bekend dat haar relatie met schaatser Koen Verweij voorbij was.

Koen is inmiddels samen met voormalig schaatsster Jorien ter Mors. De schaatswereld kijkt dus met veel interesse naar de ontwikkelingen in het liefdesleven van Jutta.

Jutta Leerdam is een vijfvoudig wereldkampioene schaatsen en een bekende persoonlijkheid op social media.

Ze heeft meer dan drie miljoen volgers op Instagram en deelt regelmatig foto’s en video’s van haar leven en carrière.

Jutta is nog maar 22 jaar oud, maar heeft al veel indrukwekkende prestaties neergezet op het ijs. Zo won ze in 2020 de wereldtitel op de 1000 meter en de teamsprint.

Ook heeft ze meerdere medailles gewonnen tijdens Europese en Nederlandse kampioenschappen. Naast haar schaatscarrière heeft Jutta ook ambities om zich te ontwikkelen als influencer en presentatrice.

De relatie tussen Jutta Leerdam en Jake Paul zal ongetwijfeld nog veel besproken worden op social media en in de media.

Het is afwachten hoe de relatie zich zal ontwikkelen en of het stel samen zal blijven.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder