-

Economie

Joran van der Sloot verlaat gezin en begint romantische relatie met topmodel

Joran van der Sloot kondigt via zijn advocaat groot nieuws aan: hij gaat scheiden van Leidy, zijn partner sinds 2013, met wie hij een dochtertje heeft.

De reden achter deze beslissing is dat Joran een nieuwe vriendin heeft gevonden, die jonger en naar verluidt knapper is.

Het huwelijk tussen Joran van der Sloot en Leidy Figueroa vond plaats in 2014, en de plechtigheid vond zelfs plaats in de Piedrag Gordas-gevangen!s, waar Joran gev*ngen zit.

Op dat moment was Leidy zeven maanden zwanger van hun dochter, die inmiddels acht jaar oud is en de naam Dusha Trudie draagt, vernoemd naar Jorans oma.
Joran van der Sloot

Het verhaal van Joran en Leidy begon toen Leidy snoep en s!garetten verkocht aan Jorans medegev* ngenen. Ze kreeg toestemming om hem twee keer per week te bezoeken, en zo bloeide hun relatie op.

Volgens Jorans advocaat verkeerde de relatie echter al in 2020 in zwaar weer, toen Joran betrokken raakte bij een andere vrouw.

De nieuwe vriendin van Joran is Eva Pacohuanaco, een 24-jarig model. Ze werd ervan beschuldigd dat ze Joran voorzag van verboden middelen.

De advocaat van Joran beweert echter dat Joran vele vriendinnen had en dat veel vrouwen hem bezochten, maar dat Leidy altijd loyaal aan hem is gebleven.

Het feit dat Joran overspel heeft gepleegd, is een van de redenen voor de scheiding. Hoewel de aanvraag voor de scheiding al een jaar geleden is ingediend, wordt er nu pas actie ondernomen. Joran heeft nu dus een relatie met Eva.

Jorans advocaat heeft het besluit aan Leidy medegedeeld, omdat Joran zelf niet durfde. Leidy reageerde woedend op het nieuws.
Joran van der Sloot

Ze vroeg zich af hoe hij dit kon doen en herinnerde hem eraan dat hij de “godfather” van hun huwelijk was. Daar zit volgens de advocaat enige waarheid in.

Hoewel er tegenwoordig niet veel vrouwen zijn die Joran bezoeken vanwege de strenge regels in de Challapalca-gevangenis, beweert zijn advocaat dat Joran nog steeds brieven naar vrouwen schrijft en dat zij hem foto’s sturen, zelfs n**ktfoto’s.

Bovendien blijft Leidy haar ex-man nog steeds bezoeken. Volgens de advocaat doet ze dit omdat ze van de pijn houdt en omdat ze zonder Joran niets is. Hij geeft haar ook maandelijks een aanzienlijk geldbedrag.

Het nieuws van de scheiding komt op een moment dat Joran binnenkort door Peru zal worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten.

Daar zal hij zich moeten verweren tegen meerdere aanklachten die voortkomen uit de verdwijning van Natalee Holloway in 2005 tijdens haar vakantie in Aruba. Joran heeft tot op de dag van vandaag ontkend dat hij iets te maken heeft met haar verdwijning.

Economie

Vrouw gaf een dakloze man en zijn hond boterhammen – en het veranderde alles

Het was een koude ochtend toen ik een dakloze man zijn hond zag voeden met zijn eigen eten. Dit hartverscheurende tafereel raakte me diep en inspireerde me om in actie te komen.

Ik besloot mijn boterhammen met hem te delen, een kleine daad van vriendelijkheid die uiteindelijk een reeks gebeurtenissen in gang zette die mijn leven voorgoed veranderden.

Het Begin van de Hulp

Nadat ik de man mijn boterhammen had gegeven, voelde ik de behoefte om meer voor hem te doen. Ik begon regelmatig voedsel en kleding voor hem mee te nemen. Het voelde goed om een verschil te maken in zijn leven en om te zien hoe een beetje hulp een grote impact kon hebben. Mijn acties werden een gewoonte; ik bracht hem warme jassen, truien en andere benodigdheden om de kou te bestrijden.

Problemen Thuis

Terwijl ik steeds meer betrokken raakte bij het helpen van deze dakloze man, begon mijn man mijn inspanningen met argwaan te bekijken. Hij zag de extra mannenkleding in huis en begon vragen te stellen. Mijn uitleg dat ik simpelweg een dakloze man hielp, werd niet geloofd. Hij verdacht me ervan een affaire te hebben met de man die ik hielp.

Jaloerse Wanen

De wantrouwen van mijn man escaleerde snel. Hij raakte geobsedeerd door het idee dat ik hem bedroog. Zijn jaloezie nam zulke extreme vormen aan dat hij besloot de stad door te zoeken naar daklozen, met als doel hen van hun plekken te verdrijven. Zijn acties werden steeds agressiever en ik begon me zorgen te maken over zijn geestelijke gezondheid.

De Confrontatie

Op een dag, na weken van zoeken, vond mijn man de dakloze man die ik had geholpen. Wat er daarna gebeurde, was schokkend en veranderde mijn leven voorgoed. Mijn man confronteerde de dakloze man op een agressieve manier, wat leidde tot een fysieke schermutseling. Ik werd midden in deze situatie getrokken, gedwongen om tussen beiden te komen om erger te voorkomen.

Levensveranderende Beslissingen

Deze confrontatie dwong me om na te denken over mijn relatie en de invloed van mijn acties op mijn persoonlijke leven. Het werd duidelijk dat mijn man niet alleen mijn goede bedoelingen verkeerd begreep, maar dat zijn gedrag ook schadelijk en onhoudbaar was. Ik moest een moeilijke beslissing nemen om mijn eigen welzijn en dat van degenen om me heen te beschermen.

Het Resultaat van Mijn Acties

Ik besloot om mijn man te verlaten en mijn hulp aan daklozen voort te zetten zonder zijn negatieve invloed. Deze ervaring opende mijn ogen voor de ernstige problemen waarmee daklozen dagelijks worden geconfronteerd en inspireerde me om een actievere rol te spelen in het bieden van hulp. Ik begon vrijwilligerswerk te doen bij lokale opvangcentra en sloot me aan bij organisaties die zich inzetten voor daklozenzorg.

Een Nieuwe Weg

Het verlaten van mijn man was een van de moeilijkste beslissingen die ik ooit heb moeten nemen, maar het was noodzakelijk voor mijn geestelijke en emotionele gezondheid. Het stelde me in staat om me volledig te richten op mijn passie om anderen te helpen. De ervaring leerde me ook waardevolle lessen over de complexiteit van menselijke relaties en de impact van jaloezie en wantrouwen.

De Belangrijkheid van Empathie en Begrip

Deze gebeurtenissen benadrukten de noodzaak van empathie en begrip, niet alleen voor degenen die direct hulp nodig hebben, zoals daklozen, maar ook binnen onze eigen persoonlijke relaties. Het is belangrijk om open te communiceren en niet overhaast conclusies te trekken die gebaseerd zijn op jaloezie of wantrouwen.

Reflectie en Vooruitgang

Terugkijkend op deze periode in mijn leven, realiseer ik me hoeveel ik heb geleerd over mezelf en de wereld om me heen. Ik heb ontdekt hoe krachtig kleine daden van vriendelijkheid kunnen zijn en hoe belangrijk het is om door te zetten, zelfs wanneer de omstandigheden moeilijk zijn. Mijn betrokkenheid bij daklozenhulp heeft niet alleen de levens van anderen verbeterd, maar ook mijn eigen leven verrijkt op manieren die ik nooit had kunnen voorspellen.

Conclusie

Mijn ervaring met het helpen van een dakloze man begon met een simpele daad van vriendelijkheid en leidde tot een reeks gebeurtenissen die mijn leven ingrijpend veranderden. Het confronteerde me met de donkere kanten van jaloezie en wantrouwen in persoonlijke relaties en dwong me moeilijke beslissingen te nemen voor mijn eigen welzijn. Uiteindelijk bracht het me op een pad van empathie en actie, waar ik leerde dat echte verandering begint met kleine, oprechte gebaren.

Het verhaal van hoe ik een dakloze man hielp en de daaropvolgende reacties van mijn man benadrukken de impact die onze acties kunnen hebben op ons leven en dat van anderen. Het is een herinnering dat, zelfs in de meest uitdagende situaties, vriendelijkheid en medeleven de kracht hebben om positieve verandering teweeg te brengen.

Lees verder