-

Economie

Joran van der Sloot verlaat gezin en begint romantische relatie met topmodel

Joran van der Sloot kondigt via zijn advocaat groot nieuws aan: hij gaat scheiden van Leidy, zijn partner sinds 2013, met wie hij een dochtertje heeft.

De reden achter deze beslissing is dat Joran een nieuwe vriendin heeft gevonden, die jonger en naar verluidt knapper is.

Het huwelijk tussen Joran van der Sloot en Leidy Figueroa vond plaats in 2014, en de plechtigheid vond zelfs plaats in de Piedrag Gordas-gevangen!s, waar Joran gev*ngen zit.

Op dat moment was Leidy zeven maanden zwanger van hun dochter, die inmiddels acht jaar oud is en de naam Dusha Trudie draagt, vernoemd naar Jorans oma.
Joran van der Sloot

Het verhaal van Joran en Leidy begon toen Leidy snoep en s!garetten verkocht aan Jorans medegev* ngenen. Ze kreeg toestemming om hem twee keer per week te bezoeken, en zo bloeide hun relatie op.

Volgens Jorans advocaat verkeerde de relatie echter al in 2020 in zwaar weer, toen Joran betrokken raakte bij een andere vrouw.

De nieuwe vriendin van Joran is Eva Pacohuanaco, een 24-jarig model. Ze werd ervan beschuldigd dat ze Joran voorzag van verboden middelen.

De advocaat van Joran beweert echter dat Joran vele vriendinnen had en dat veel vrouwen hem bezochten, maar dat Leidy altijd loyaal aan hem is gebleven.

Het feit dat Joran overspel heeft gepleegd, is een van de redenen voor de scheiding. Hoewel de aanvraag voor de scheiding al een jaar geleden is ingediend, wordt er nu pas actie ondernomen. Joran heeft nu dus een relatie met Eva.

Jorans advocaat heeft het besluit aan Leidy medegedeeld, omdat Joran zelf niet durfde. Leidy reageerde woedend op het nieuws.
Joran van der Sloot

Ze vroeg zich af hoe hij dit kon doen en herinnerde hem eraan dat hij de “godfather” van hun huwelijk was. Daar zit volgens de advocaat enige waarheid in.

Hoewel er tegenwoordig niet veel vrouwen zijn die Joran bezoeken vanwege de strenge regels in de Challapalca-gevangenis, beweert zijn advocaat dat Joran nog steeds brieven naar vrouwen schrijft en dat zij hem foto’s sturen, zelfs n**ktfoto’s.

Bovendien blijft Leidy haar ex-man nog steeds bezoeken. Volgens de advocaat doet ze dit omdat ze van de pijn houdt en omdat ze zonder Joran niets is. Hij geeft haar ook maandelijks een aanzienlijk geldbedrag.

Het nieuws van de scheiding komt op een moment dat Joran binnenkort door Peru zal worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten.

Daar zal hij zich moeten verweren tegen meerdere aanklachten die voortkomen uit de verdwijning van Natalee Holloway in 2005 tijdens haar vakantie in Aruba. Joran heeft tot op de dag van vandaag ontkend dat hij iets te maken heeft met haar verdwijning.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder