-

Nieuwste

Joran van der Sloot scheidt van vrouw en slaat vanuit gevangenis topmodel aan de haak

Via zijn advocaat kondigt Joran van der Sloot groot nieuws aan. Hij heeft de echtscheiding aangevraagd met Leidy.

Joran was al sinds 2013 met haar samen en ze kregen ook een kindje. Nu heeft Joran een nieuwe, jongere en mooiere vriendin aan de haak geslagen.

In 2014 gaf Joran het ja-woord aan Leidy Figueroa. Speciaal voor het stel werd er in de Piedrag Gordas-gevangenis een grote ceremonie op touw gezet.

Op dat moment was Leidy zeven maanden zwanger. Hun dochter is ondertussen acht jaar oud en is vernoemd naar de grootmoeder van Joran. Ze luistert naar de naam Dusha Trudie.

Het koppel leerde elkaar destijds kennen doordat Leidy sigaretten en snoep verkocht aan de medegevangenen van Joran. De vrouw mocht hem vervolgens twee keer per week bezoeken.

De advocaat van Joran laat nu weten dat hun relatie al in 2020 in zwaar weer verkeerde. Joran was aan het flirten met een andere dame.

Joran van der Sloot

Het gaat om het 24-jarige model, Eva Pacohuanaco. Zij zou verboden middelen in de gevangenis gesmokkeld hebben. De advocaat vertelt: “Joran had veel vriendinnetjes. Talrijke vrouwen bezochten hem, maar Leidy bleef al die tijd trouw aan hem.”

Dat betekent dus dat Joran overspelig is geweest. De aanvraag voor de scheiding dateert al van een jaar geleden. Nu wordt de procedure pas opgepikt. Joran heeft nu een relatie met de knappe Eva.

Het was de advocaat die Leidy hierover inlichtte. Joran was blijkbaar te laf om het zelf te vertellen.

Leidy reageerde erg boos volgens Maximo Altez. “Hoe kan je zoiets doen?”, vroeg ze naar verluidt. “Jij was de initiatiefnemer van ons huwelijk. Daar had ze deels gelijk in, als ik er zo over nadenk.”

Altez zegt dat vandaag de dag er niet veel vrouwen zijn die Joran bezoeken. De regels in de gevangenis zijn immers heel streng.

“Maar hij schrijft nog altijd veel brieven aan dames en zij sturen hem dan foto’s op. Ook foto’s zonder kleren, ja. Leidy komt haar ex nog altijd bezoeken. Ze houdt van de pijn. Bovendien is ze echt niks zonder Joran. Hij geeft haar iedere maand een fors bedrag.”

Binnenkort zal Peru hem uitleveren aan de Verenigde Staten. Daar moet hij zich verdedigen tegen beschuldigingen in de zaak Natalee Holloway.

In mei 2005 verdween de toen 18-jarige studente spoorloos tijdens haar vakantie in Aruba. Tot op vandaag ontkent hij ook maar iets te maken te hebben met deze zaak.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder