-

Nieuwste

Joran van der Sloot krijgt zwaar pak slaag in gevangenis: ‘Help mij!’

De advocaat van Joran van der Sloot heeft opnieuw belangrijk nieuws. Recent kwam aan het licht dat Joran aan het scheiden is en een nieuwe vriendin heeft. Nu deelt de raadsman heftigere berichten.

De advocaat vertelt aan de media dat Joran in de Peruaanse gevangenis zwaar in elkaar is geslagen. Hij kreeg een flink pak slaag van enkele medegevangenen.

De Nederlander wacht momenteel op zijn uitlevering aan de Verenigde Staten. Daar moet hij zich verantwoorden voor de verdwijning van Natalee Holloway.

Joran kreeg een gevangenisstraf van 28 jaar in Peru. Die moet hij uitzitten in een van de ellendigste gevangenissen van het land, Challapalee. Hij werd veroordeeld voor het om het leven brengen van Stephany Flores.

Maximo Altez, de advocaat van Joran, zegt dat andere gevangenen zijn cliënt in elkaar hebben geramd.

Wellicht heeft Joran zich niet helemaal gehouden aan de regeltjes van bendeleden binnen de instelling.

Joran ligt momenteel op de medische afdeling van de gevangenis. Zijn raadsman zal een verzoek indienen om naar een veiligere gevangenis overgeplaatst te worden.

Onlangs kwam de Nederlander nog in het nieuws toen hij zijn echtscheiding met zijn vrouw aankondigde. Hij ruilde haar in voor een knap Peruaans model.

De advocaat laat weten dat hij wel vaker brieven krijgt van andere vrouwen. Ook krijgt hij regelmatig bezoek van andere dames.

Wel zou hij nog altijd een goede relatie onderhouden met zijn vrouw, die ook de moeder van zijn kind is.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder