Connect with us

Nieuwste

Joran van der Sloot krijgt zwaar pak slaag in gevangenis: ‘Help mij!’

De advocaat van Joran van der Sloot heeft opnieuw belangrijk nieuws. Recent kwam aan het licht dat Joran aan het scheiden is en een nieuwe vriendin heeft. Nu deelt de raadsman heftigere berichten.

De advocaat vertelt aan de media dat Joran in de Peruaanse gevangenis zwaar in elkaar is geslagen. Hij kreeg een flink pak slaag van enkele medegevangenen.

De Nederlander wacht momenteel op zijn uitlevering aan de Verenigde Staten. Daar moet hij zich verantwoorden voor de verdwijning van Natalee Holloway.

Joran kreeg een gevangenisstraf van 28 jaar in Peru. Die moet hij uitzitten in een van de ellendigste gevangenissen van het land, Challapalee. Hij werd veroordeeld voor het om het leven brengen van Stephany Flores.

Maximo Altez, de advocaat van Joran, zegt dat andere gevangenen zijn cliënt in elkaar hebben geramd.

Wellicht heeft Joran zich niet helemaal gehouden aan de regeltjes van bendeleden binnen de instelling.

Joran ligt momenteel op de medische afdeling van de gevangenis. Zijn raadsman zal een verzoek indienen om naar een veiligere gevangenis overgeplaatst te worden.

Onlangs kwam de Nederlander nog in het nieuws toen hij zijn echtscheiding met zijn vrouw aankondigde. Hij ruilde haar in voor een knap Peruaans model.

De advocaat laat weten dat hij wel vaker brieven krijgt van andere vrouwen. Ook krijgt hij regelmatig bezoek van andere dames.

Wel zou hij nog altijd een goede relatie onderhouden met zijn vrouw, die ook de moeder van zijn kind is.